Hirdetés

Mike Flanagan szívesen készítene egy Sith-ekről szóló Star Wars-filmet

|

A Netflix horrorkirályával valósulhatna meg végre egy Star Wars-horrorfilm?

Hirdetés

Mike Flanagan szép csendben korunk horror zsánerének egyik megkerülhetetlen oszlopkövévé vált. Bár a Netflixes előfizetők leginkább az elmúlt években megjelent horrorsorozatainak készítőjeként ismerhetik - A Hill-ház szelleme, A Bly-udvarház szelleme, Mise éjfélkor -, de a direktor a hagyományos filmek területén is lerakta névjegyét az Álom doktorral, a Gerald's Game-mel, vagy a Ouija: A gonosz eredete című paráztatással.

Hirdetés

Bár úgy tűnik, hogy Flanagan kialakította a komfortzónáját a zsáneren belül, saját elmondása szerint nem tett le róla, hogy idővel nagyobb blockbusterek világában is kipróbálja magát. Sőt, egy rajongói felvetésre egy meghökkentő válasszal rukkolt elő. A napokban ugyanis Twitteren mélázott el rajta a qwantetuggle nevű felhasználó, hogy milyen jó lenne, ha Mike Flanagan egy Sith-ekre fókuszáló Star Wars-filmet készítene, mire a rendező azzal reagált, hogy "úristen, de imádnám".

Több sem kellett a koncepció támogatóinak, és elárasztották a Twitter üzenet csatornáját a szimpatizánsok. Ahogy a hamarosan megjelenő Doctor Strange 2 kapcsán is többször megfogalmazták a közreműködők, hogy Sam Raimi a maga horroros múltjával tökéletes választás volt rendezőnek, úgy a Star Wars világában is egy horrorfilmekben tapasztalt direktor víziójával lehetne a legjobban kiszolgálni a sötétebb hangulatot megkívánó Sith-sztorit.

Ti is örülnétek, ha Flanagan egy Sith-filmet rendezne a jövőben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.