Hirdetés

A védelmező rendezője hozhatja tető alá a Morbius filmet?

|

Morbius, a vámpír Pókember egyik ismert ellenfele, akinek eredetét egy önálló filmben szeretné bemutatni a Sony Pictures. Már az sem titok, hogy ki a kiszemelt a rendezői pozícióra.

Hirdetés

Tavaly novemberben röppent fel a hír, hogy a Sony tovább tervezi bővíteni a Pókember nélküli filmes univerzumát - amelynek alapköve az idén bemutatkozó Venom lehet -, méghozzá a Marvel egyik legismertebb vámpírjával, Morbiusszal. A híresztelések szerint a Power Rangers két íróját, Burk Sharplesst és Matt Sazamát bérelték fel, hogy készítsék el a spin-off forgatókönyvét, amely állítólag már a fejesek előtt hever egy ideje. Noha a stúdió nem kommentálta a dolgot, most újabb bizonyítékot kaptunk a projekt létezésére. 

Hirdetés

Antoine Fuqua (Kiképzés, A védelmező, Brooklyn mélyén, A hét mesterlövész rendezője, Támadás a Fehér Ház ellen) a JoBlo.com oldalnak adott interjújában ismerte el, hogy tárgyalást folytatott a Sony képviselőjével arról, hogy ő rendezze meg a Morbius filmet. Fuqua szerint - aki bevallása alapján a képregényeken nőtt fel - évekkel korábban beszéltek már vele a Fekete Párducról, most pedig ismét megkeresték a Sony-tól egy Marvel karakterrel, Morbiusszal. A nyilatkozatából az jön le, hogy mivel van egy kamasz fia, így már van kedve képregényfilmet csinálni, izgatott a lehetőség miatt. 

Fuqua következő filmje A védelmező 2 lesz Denzel Washington főszereplésével, amely augusztus 16-án kerül a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.