Hirdetés

Nem akárki készítheti a Christine remake-et

|

Stephen King nyolcadik regénye egy újabb feldolgozást kap.

Hirdetés

Akik oda- meg vissza vannak Stephen King munkásságáért, azoknak bizonyára ismerősen csenghet a Christine cím. A horror egyik nagymestere a nyolcadik regényeként jelentette meg ezt a történetet, ami egy gonosz erők által megszállt, gyilkos autóról szól. (És bármennyire is furának hangzik, valamilyen szinten önéletrajzi ihletésű a Christine.) A regényt egyszer már adaptálták is, méghozzá egy másik horrorzseni, John Carpenter által 1983-ban. A minap pedig egy olyan ír érkezett, hogy remake készül belőle, a Mads Mikkelsen-féle Hannibal-sorozat kreátorával a fedélzeten.

Hirdetés

Persze Bryan Fuller neve nem csak a Hannibalból lehet ismerős, hiszen számtalan alkalommal bebizonyította már, hogy ő nagyon ért ehhez a szakmához. Az Amerikai istenek, a Halottnak a csók, a Hősök vagy éppen jó néhány Star Trek-sorozat is köthető a nevéhez. Így efelől valamilyen szinten bizakodunk a remake-ben (Fuller mellé még hozzávehetjük Jason Blumot is, hiszen a projekt mögé beállt a Blumhouse), a történetet látva viszont előtörnek az aggályok. 2021-2022-ben egy önálló életre kelt, gyilkos autóról készíteni filmet eléggé megmosolyogtató, hiszen csak egy hajszál választja el az ilyen sztorikat, hogy nevetségesek legyek. De bizakodjunk, leginkább Fuller és Blum miatt.

Ti mit gondoltok, jó ötlet a Christine-ből remake-et készíteni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.