Hirdetés

Jövőre debütál az Amerikai istenek harmadik évada

|

Árnyéknak továbbra sem lesz nyugta a régi és új istenektől.

Hirdetés

Az Amerikai istenek első évada még 2017-ben startolt el, és az év egyik legnagyszerűbb meglepetéssorozata lett. Neil Gaiman (Good Omens) eléggé vaskos és számtalan díjjal kitüntetett regényét Bryan Fuller (Hannibal) és Michael Green (Logan - Farkas) álmodták a tévék képernyőire, a siker és a népszerűség pedig szinte garantált volt. Ám a tavaly kiadott második szezon ennek majdnem az ellenkezőjéről győzte meg a kritikusokat és a nézők többségét; érezhetően nem lett annyira jó ez az évad, mint az elődje, de annyira vészes se volt, mint sokan beállították. Éppen emiatt lehet sokaknak jó hír, hogy a közelgő harmadik felvonásra már nem kell sokat várni.

 

Hirdetés

Neil Gaiman - aki amúgy kivette a részét a sorozatból is, hiszen 16 epizódot saját maga írt - jelentette be a hivatalos Twitter oldalán, hogy nem pusztán elkészült az harmadik évad legtöbb epizódjának végső vágása, de a premier is közelebb van, mint gondolnánk. Ha minden jól megy, és hihetünk a posztnak, akkor január 10-én fog kezdődni az új felvonás a Starzon. Gaiman többek között azt is elárulta, hogy az első négy rész készen is van, a többinek pedig a nyers vágását is látta. Elmondása szerint igazán jók lettek.

Reméljük, hihetünk Gaimannek, és tényleg hozni fogja az Amerikai istenek harmadik évadja az első minőségi színvonalát. Ti szerettétek a második szezont?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.