Hirdetés

A színésznő szerint nem igazak az Új Mutánsokat ért pletykák

|

Minden okkal történik.

Hirdetés

Miután pár hete derült égből a stadionként ért minket a hír, miszerint az Új Mutánsokat idén áprilisról átköltöztették jövő februárra, egyből megindultak a találgatások Josh Boone horrorra hangszerelt mutáns mozijának a minőségét illetően, hiába igyekezett a Fox azonnal tüzet oltani. Ezen pletykák egy része szerint nem volt elég horrorisztikus a mozi, de olyan teóriák is felmerültek - igazolva a csúszást - hogy pótforgatásokkal akarják a Marvel Filmes Univerzumába illeszteni. Ezt azonban az egyik főszereplő határozottan cáfolja.

Hirdetés

A leginkább a Trónok harca Arya-jaként ismert Maisie Williams azonban az elmúlt napokban két ízben is cáfolta a híreket. 

A menetrend mindig rendkívül szoros szokott lenni, küzdeni kell, hogy minden idő kész legyen. A forgatást szeptemberben fejeztük be, viszont áprilisban már megtörtént volna a premier, viszont ez egy mutánsfilm, tele rengeteg effekttel. Ez pedig rengeteg  munkát jelent, gyakorlatilag csak a forgatás után állnak neki a filmnek, és eléggé idegesek is voltunk emiatt. Nagyon jól tudom a Trónok harca kapcsán, hogy rengeteg időt vesz igénybe mindez, tehát tisztában vagyok azzal, hogy a jó munkához idő kell. A lehető legjobban járt vele mindenki, hogy elhalasztottuk.

És általában az efféle halasztások valóban nem szoktak jól elsülni, ott van a Mad Max: A harag útja, vagy a Z világháború, amelyek alaposan rácáfoltak az előítéletekre. Williams a fenti kinyilatkozása utána  ScreenRantnak adott interjújában a pótforgatások mibenlétét is cáfolta: 

Minden, ami közszájon forog, csak pletyka. Jövő tavaszra elkészülünk a filmmel, és már elképesztően izgatott vagyok. Már láttam belőle néhány jelenetet, mivel sokat időztem a stúdióban az utószinkron miatt. Izgalmas volt újra látni, hogy mi mindent csináltunk. Rettentő távolinak tűnt ahhoz képest, amikor forgattuk és már alig várom, hogy elkészüljön.

Mi is nagyon reméljük, hogy Williams száját nem marketinges tűzoltás hagyta el és valóban olyan Stephen King-John Carpenter-Wes Craven féle horrort kapunk - még ha PG-13-as besorolásban is - mint amilyet a rendező Josh Boone és az előzetes ígért. 2019 február 22.-én, vagyis 1 év múlva mi is megtudjuk, hacsak addig nem jön el az apokalipszis. Habár ő már eljött egy korábbi X-Men filmben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.