Hirdetés

Íme a 2019-es Oscar legjobb vizuális effektek kategóriájának esélyesei

|

A Bosszúállók: Végtelen háború, a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei, az Aquaman, a Mission: Impossible - Utóhatás és a Ready Player One is bekerülhet a vizuális effektek kategória jelöltjei közé.

Hirdetés

Az animációs esélyeseket már megírtuk korábban, most viszont az Amerikai Filmművészetek és Filmtudományok Akadémiája azt is bejelentette, hogy mely filmek közül választják ki a jelölteket a "legjobb vizuális effektek" szekcióban, tehát az alábbi lista nemsokára tízre fog leszűkülni. 

Hirdetés

Mint minden évben, úgy a 2019. február 24-én tartandó 91. Oscar-gála esetében is a legnagyobb blockbusterek versenyeznek egymással ebben a kategóriában, így például a Bosszúállók: Végtelen háborúnak, a Fekete Párducnak, a Jurassic World: Bukott birodalomnak és a Mission: Impossible - Utóhatásnak is bérelt helye van, de bőven akadnak közöttük nem kifejezetten látványfilmek is, elég csak Az első emberre vagy a Hang nélkülre gondolni. Máris mutatjuk a húsz esélyest, a továbbjutókat pedig január 22-én jelentik majd be: 

A Hangya és a Darázs
Aquaman
Bosszúállók: Végtelen háború
Fekete Párduc
Űrdongó
Barátom, Róbert Gida
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei
Az első ember
A hihetetlen család 2
Kutyák szigete
Jurassic World: Bukott birodalom
Mary Poppins visszatér
Mission: Impossible - Utóhatás
Ragadozó városok
A diótörő és a négy birodalom
Paddington 2
Hang nélkül
Ready Player One
Solo: Egy Star Wars történet
Isten hozott Marwenben

Persze ezek közül sokat még be sem mutattak hazánkban, így várnunk kell a Ragadozó városok, az Űrdongó, az Aquaman, a Mary Poppins visszatér és az Isten hozott Marwenben premierjére is, hogy véleményezhessük. Ti mely címeket választanátok be a top 10-be?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.