Hirdetés

Oscar Isaacet élete legnagyobb kihívása elé állította a Holdlovag sorozat

|

A Marvel Filmes Univerzumba csatlakozó színész egyszerre nyögte és üdvözölte a Disney+-os széria forgatását.

Hirdetés

Oscar Isaacet napokon belül a Dűnében fogjuk üdvözölni, ám a Marvel rajongók többsége valószínűleg már a jövőre érkező Moon Knightban nyújtott alakítására kíváncsi. Aki pedig idáig közömbös lett volna a projekttel szemben, az a színész friss nyilatkozata után talán meggondolja magát. Isaac ugyanis eddigi színész karrierje egyik legnagyobb kihívásaként élte meg Marc Spector/Holdlovag megformálását.

Hirdetés

Még tavasszal osztottunk meg mi is egy videót arról, hogyan is készül az új szerepére, és a színész friss nyilatkozata szerint a forgatás minden egyes napja hasonló intenzitással telt el.

"Rengeteg lehetőségem akadt, hogy olyan dolgokat csináljak, melyeket korábban nem, de már régóta izgatták a fantáziámat. Alig vártam, hogy munkához lássak. Ez volt a legleterheltebb időszak az életemben, és a legnagyobb kihívás is, ha csak a nyolc hónap alatt elvégzendő dolgok listáját nézzük. Ennek ellenére azonban alig vártam, hogy megérkezzek a díszletbe, és elkezdjük a forgatást."

Isaac arról is beszámolt, hogy milyen sokat jelentett számára, hogy Kevin Feige és társai nyitottak maradtak azokra az újításokra, melyeket kvázi napi szinten prezentált nekik. Ez a kreatív szabadság tette a fizikailag megterhelő időszak ellenére is nagyszerű élménnyé a sorozat forgatását a színész számára.

A 2022-ben érkező Holdlovagban Ethan Hawke lesz Isaac ellenlábasa, ám egyelőre még teljes titoktartás övezi, hogy Hawke pontosan melyik képregényfigurát fogja alakítani. A sorozat körül már csak azért is nagy az izgatottság, mert a képregényekben Holdlovag egy többszörös személyiségzavarral küszködő figura, és ennek a tematikának a bemutatása bizony megkívánja a komolyabb hangulatot, és akár korhatáros megközelítést is. Valószínűleg a Disneynél is árgus szemekkel nézik majd a sorozat teljesítményét, ami akár ugródeszkája is lehet majd a Deadpool 3-nak és más korhatáros Disney/Marvel alkotásoknak.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.