Hirdetés

A Narcos és a Kingsman sztárja csatlakozott a Wonder Woman 2-höz

|

Oberyn Martell megformálója kulcsszerephez jutott a szuperhős mozi folytatásában.

Hirdetés

Mivel a nyártól forog a Wonder Woman második része, ezért lassacskán szállingóznak a casting hírek is. Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a főgonosz, Cheetah szerepében az amúgy komikaként ismert Kristen Wiig tündökölhet Gal Gadot ellenében, most azonban újabb ember csatlakozott a stábhoz. 

Hirdetés
 

Pedro Pascalt leginkább a Narcos című sorozat főszereplőjeként, valamint a Trónok harca Oberyn Martelljaként ismerheti a nagyközönség, de a tavalyi Kingsman: Az Aranykörben ő játszotta a Statesman ügynökét, Whiskey-t is.  A Variety értesülései szerint most újabb próbát tesz Patty Jenkinsszel, akivel nem most dolgozik először együtt, ugyanis a 2015-ös Exposed című TV-filmtől számítva ismerik egymást. Hogy Pascal kit fog alakítani, azt egyelőre nem tudni, talán a Chris Pine helyébe lépő új szerelmét a hősnőnek és mivel az előzetes hírek szerint a folytatás a hidegháború idején fog játszódni, ezért (de ez tényleg csak tipp a részünkről) ha a színész chilei származásából indulunk ki, talán az X-Men: Az elsőkhöz hasonlóan a kubai rakétaválság környékén fog játszódni a cselekmény.

Annyi azonban bizonyos, hogy Jenkins a rendezői, az írói és a produceri székbe is visszaül, ez lesz az első film, amelynél életbe lépnek a tavalyi szexuális zaklatások miatt hozott új szabályok a forgatásokon, a bemutató pedig 2019. november 1.-én lesz esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.