Hirdetés

Megvannak a hangok a Pókember animációs filmhez

|

Továbbá számos részlet tisztázódott a film körül, a címét leszámítva.

Hirdetés

Már múltkor értekeztünk arról, hogy a Sony nagyon magának akarja Pókembert amellett, hogy különálló Venom és Fekete Macska-filmet is tervez. A régóta rebesgetett animációs filmről viszont síri csend honol már jó ideje. Mostanáig.

Hirdetés

Az már régóta nyilvánvaló volt, hogy az animációs filmnek nem Peter Parker áll a középpontjában, hanem Miles Morales, a félik fekete, félig latino (félig hetero) tinédzser, akit a The Hollywood Reporter értesülései szerint Shameik Moore (Dope, The Get Down) fog megszólaltatni. Ezzel együtt a főgonosz karaktere is gazdára talált Liev Schreiber (X-Men Kezdetek: Farkas, A mandzsúriai jelölt) személyében, de hogy pontosan kit is fog játszani, az nem derült ki.

A forgatókönyvért a manapság animációs és filmes körökben is hiper menőnek számító Phil Lord körmölte, aki producerként állandó alkotó társával, Chris Millerrel producerként is felügyelik a projektet, azonban a rendezésről a Han Solo spin-off miatt lemondtak. Vagyis jó eséllyel nem lesz olyan őrült rendezés szempontjából, mint A LEGO-kaland, vagy a Derült égből fasírt, de szerencsére igényes szakembereket szerződtettek Bob Persichetti (A kis herceg) és Peter Ramsey (Az öt legenda) személyében.

A projekt kiemelt helyen szerepel a Sonynál és a stábot elnézve talán okkal lehetünk bizakodóak, de persze kérdéses, hogy mennyivel akar (és tud) újabbat mutatni, mint az eddigi filmek, pláne a középiskolai létből? Mindenesetre az egyelőre cím nélküli mese 2018. december 21.-ét célozta be magának, ami elég merész időszak a karácsonyi szezonban, pláne annak fényében, hogy pont azt megelőzően jön ki Millerék Han Solo mozija. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.