Hirdetés

Pókember: Hazatérés - ennyi stáblistás jelenete van

|

Szokás szerint megint érdemes lesz bent maradni a film után.

Hirdetés

Elkezdődtek a másfél hét múlva érkező Pókember: Hazatérés sajtóvetítései a külföldi országokban, és az elképesztően pozitív első reakciók mellett az is kiderült, hogy az új falmászó kalandnak két darab stáblista utáni jelenete lesz. 

Hirdetés

Tegnap New Yorkban volt esedékes a film bemutatója a főbb színészek társaságában, ahol a ComicBook.com is képviseltette magát. A portál megerősítette a két bónusz jelenetet, ami már totál átlagosnak fog bizonyulni A galaxis őrzői vol. 2 maga öt darabja után. Azt persze nem tudjuk, hogy mivel lepnek meg vagy szórakoztatnak minket ezúttal a stáblista alatt, de a források szerint határozottan érdemes kivárni őket, ha valakinek ez esetleg nem lenne természetes.

Jelen pillanatban elég sok a lehetőség. Meglehet, hogy nemes egyszerűséggel a 2019-re tervezett második Pókembert vezetik fel valamivel, esetleg új karakterekről rántják le a leplet, akik a folytatásban fognak visszatérni. Ott van akár a Thor: Ragnarök, lévén, a vihar istenének harmadik kalandja lesz a következő, amivel a moziban találkozunk a Marvel Studios jóvoltából. A legizgalmasabb vélhetően valami Bosszúállók: Végtelen Háborúhoz köthető apróság lenne, hiszen Kevin Feige a napokban árulta el, hogy Tom Holland már elég sok jelenetet leforgatott a soron következő Bosszúállók-filmekhez Pókemberként.

Ti minek örülnétek a legjobban? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.