Hirdetés

Pókember, Venom és Morbius is az HBO Maxre jön Magyarországon

|

Szürreális lesz, de a Warner streamingplatformján Marvel-logót is láthatunk majd.

Hirdetés

A múlt héten derült ki, hogy mikor érkezik hazánkba az HBO Max streamingszolgáltató, mely az idehaza nagyon népszerű HBO GO-t váltja majd le. Ennek köszönhetően rengeteg új és régebbi nagy cím válik majd elérhetővé, azonban mint az most kiderült, a platform olyan filmekkel is igyekszik majd megnyerni magának az embereket, amikre nem is számítottunk.

Hirdetés

Az HBO közleményben osztotta meg a hírt, hogy a Sony Pictures Television és a WarnerMedia Közép-Kelet-Európára is kiterjeszti partneri együttműködését. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy az említett régióban (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország, Románia és az adriai régió) a Sony hamarosan érkező nagyjátékfilm-kínálatának egyes címei kizárólag az HBO csatornáin, illetve az HBO Max streamingfelületén válnak elérhetővé.

A válogatás a Sony legnagyobb és legjobban várt jelenlegi kasszasikereit tartalmazza, köztük olyan címekkel, mint a Venom 2. - Vérontó, a Szellemirtók - Az örökség, az Uncharted, a Morbius és a Pókember: Nincs hazaút. A kínálat részét képezik továbbá olyan, pozitív kritikai visszhangot kiváltó filmek is, mint a Karácsonyi meglepi, A törött szívek múzeuma, a Monster Hunter - Szörnybirodalom és Az apa, valamint számos egyéb cím: többek között a Hotel Transylvania sorozat, a Nyúl Péter és a Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő, a Pókember: Hazatérés, a Pókember: Irány a Pókverzum!, A csodálatos Pókember 1 & 2' és a Jumanji - Vár a dzsungel is.

Az HBO Max március 8-án váltja le az HBO GO-t.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.