Hirdetés

Premierdátumot kapott a Love, Victor 2. évada

|

Az internetet reméljük, senki sem darálja le emiatt.

Hirdetés

Hogy mennyit változott az elmúlt fél évben a magyar közhangulat az LMBTQ közösség irányába, abba talán felesleges is belemenni, hiszen a Meseország mindenkié című mesekönyv körüli botrányok már nemzetközi szintre is eljutottak és olyan nyíltan meleg hírességek is felszólaltak mellette, mint Ian McKellen. Annyi bizonyos, hogy jelenleg az efféle tartalmakra jelenleg sokan érzékenyebbek (vagy már alapjáraton is azok voltak) Magyarországon, A 2018-as, elbűvölő coming of age mozi, a Kszi, Simon, valamint annak tavalyi, sorozatos folytatása, a Love, Victor melyekben egy-egy tinédzser fiú önnön másságával való szembenézését nézhettük végig, világszerte sokakat ragadott magával, kritikusokat és nézőket egyaránt. A jó hír, hogy utóbbi második szezonjára már nem kell sokat várni.

Hirdetés

Mineku tán az eredeti film még a megboldogult 20th Century Fox berkein belül készült, amit rá egy évre felzabált felvásárolt a Disney, a Becky Albertalli regénye alapján készült filmadaptáció és annak sorozatos folytatása is hamar az egeres vállalat berkeibe került. Sokáig úgy tűnt, hogy a szériának a Disney+ lesz az otthona, de annak szexuális tartalma, az alkoholizáló tinédzserek nem illettek a cég profiljába, így a Fox streamingszolgáltatója mutatta be végül a 2020 júniusában debütáló sorozatot. (Bezzeg a Disney+-nak az ajtókkal űrlényeket szétvágó The Mandaloriannel és az eredeti X-Men-filmekkel nincsen baja, hogy a rumvedelő Karib-tenger kalózairól ne is beszéljünk!) Azt már korábban tudni lehetett, hogy a filmet is író Elizabeth Berger és Isaac Aptaker nem csupán egy évadban gondolkodtak Victor megpróbáltatásai során, és azt is sejteni lehetett már egy ideje, hogy még idén érkezik az új szezon. Csak azt nem, hogy mikor. Ezt viszont nemrég leleplezték a készítők.

A sorozat közösségi oldalain már napok óta húzták a rajongókat, ugyanis a főbb szereplők közül minden nap valaki egyetlen számot mutatott az ujjával. Ebből hamar kitalálták a fanok, hogy a bemutatódátum fog kijönni és igazuk is lett, amit a tegnapi bejelentő videóval tett hivatalossá a csatorna. Eszerint a második szezon június 11-én lesz elérhető a Hulun.

És hogy kevésbé csüggedjenek el azok, akik nem az USA-ban élnek és ennélfogva nincs Hulujuk. A Disney+ ugyan még számos országban, így Magyarországon sem fogható (de halkan jegyezzük meg, VPN-nel elérhető), azonban a héten indult el a streamingszolgáltató Star szekciója, amely a korhatáros (ennélfogva gyerekzárral védett) sorozatokat (Family Guy, The Simpsons, Sons of Anarchy) és filmeket (Die Hard) tartalmazza, köztük a Love, Victort is. Vagyis akik nem látták a sorozatot, de a filmet szerették, azok felhozhatják magukat a második évad kezdetéig, noha egyelőre még csak 3 rész van fenn a 10, egyenként félórás epizódból, de minden pénteken felkerül egy újabb. És mivel az előző évad egy kiadós cliffhangerrel ért véget, ezért lesz honnan folytatni a készítőknek.

Annyi bizonyos, hogy mindenki visszatér a szerepében, a film főszereplője, Nick Robinson továbbra is marad a sorozat producere (és vélhetően narrátora), és azt is tudni lehet már, hogy Felix mamája is fel fog végre bukkanni Betsy Brandt (Breaking Bad) megformálásában a Deadline értesülései szerint. Várjuk szeretettel!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.