Hirdetés

Íme a Pro Video szeptemberi DVD és Blu-ray megjelenései

|

Csupa szuperhőssel készül az ősz első havában a Pro Video, hiszen jön Batman és Harley Quinn közös animációs filmje, A galaxis őrzői vol. 2. és a Wonder Woman is, de helyet kapott a listán többek között A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja is. Nézzétek meg a kínálatot.

Hirdetés

A Marvelből és DC-ből egyaránt betárazhat az, aki imádja a szuperhősöket, hiszen A galaxis őrzői legújabb kalandja mellett a Csodanő is beszerezhetővé válik, ráadásul utóbbival kapcsolatban egy DC Filmes Gyűjteményre is lecsaphattok. Batmant említettük már?

Hirdetés

Batman és Harley Quinn (DVD)

Megjelenés: szeptember 6. 

Extra: Bepillantás a DC Univerzum következő animációs filmjébe (magyar felirattal)

A legendás Bruce Timm történetéből készült ez a vadonatúj animációs film, amely újabb fejezetét tárja fel a DC Univerzumnak. Méregcsók és a Növényember, azaz Jason Woodrue könyörtelen kettőse megbízásából ellopnak egy titkos dossziét az A.R.G.U.S.-ból, minek következtében ismét fellángol a bűnözéshullám Gothamben. A Sötét Lovag és Éjszárny az elkövetők után vetik magukat, ám az ügy felgöngyölítéséhez egy igazi vadóc segítségét kell kérniük, méghozzá Harley Quinnét!

A galaxis őrzői vol. 2. (DVD, Blu-ray)

Megjelenés: szeptember 20. 

Blu-ray extrák (magyar felirattal, a Disney által feljavított képpel és hanggal):  

• Így készült A galaxis őrzői vol. 2.: Négyrészes dokumentumfilm egy rockalbum intenzitásával!
• Legendás intró: James Gunn a karakterek történetének továbbgörgetéséről
• Pokoli videoklip: David Hasselhoff: "Inferno" (eredeti nyelven)
• Bakiparádé: Az őrzők nem csak a vásznon cukkolták egymást
• Audiokommentár James Gunn rendező hathatós közreműködésével (eredeti nyelven)

Megjegyzés: A galaxis őrzői 1-2 DVD gyűjtemény is megjelenik. 

Told be a Király Válogatáskazi #2-t, és pörögj rá a Marvel Studios új filmjére, A galaxis őrzői vol. 2-re, melynek válogatott hősei az egész világűrt átívelő kalandra indulnak! Az Őrzőknek meg kell küzdeniük azért, hogy szedett-vedett családjuk szét ne hulljon, miközben Peter Quill valódi eredetét is feltárják. Régi ellenségekből szövetségesek lesznek, és még a képregényoldalak klasszikus hősei is a segítségükre sietnek, mindeközben pedig a Marvel Moziverzum egyre nagyobbra és nagyobbra tágul. Kritikánk

Csápi, az óceán hőse (DVD)

Megjelenés: szeptember 20.

Sok-sok évvel azután járunk, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberek elhagyták a Földet. Három vízalatti jó barát, Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla vígan éldegél varázslatos otthonukban, míg nem egy baleset elpusztítja azt. A közösség vezetője, Kraken fontos küldetéssel bízza meg a triót: nekik kell új hazát találni mindannyiuk számára. 

Fény az óceán felett (DVD)

Megjelenés: szeptember 20.

Tom Sherbourne (Michael Fassbender), a világítótoronyőr és felesége, a tűzről pattant Isabel (Alicia Vikander) boldog házasságban él egy viharverte, elhagyatott szigeten valahol Ausztrália partjainál. Gondtalan életük azonban hamarosan megváltozik, mikor Isabel rádöbben, hogy nem képes teherbe esni. Aztán egy nap egy mentőcsónakot mos partra a víz benne egy síró csecsemővel, a páros pedig egy olyan dilemmával szembesül, amely nem csupán az ő egész világukat rengeti meg, hanem egy idegenét (Rachel Weisz) is.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (DVD)

Megjelenés: szeptember 27.

Megjegyzés: A Karib-tenger kalózai 1-5 DVD gyűjtemény is megjelenik.

Kezdődik a végső kaland! A Disney és Jerry Bruckheimer bemutatja A Karib-tenger kalózai-széria ötödik felvonását, a hátborzongatóan izgalmas Salazar bosszúját. Bonts vitorlát Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) oldalán, akit halálos szellemtengerészek vesznek üldözőbe a félelmetes Salazar kapitány (Javier Bardem) vezetésével, aki sikeresen megszökött az Ördög Háromszögéből, és végezni akar mindenkivel, aki tengerre merészkedik - különösen Jackkel. Kritikánk

Wonder Woman (DVD, Blu-ray, Digibook, 3D fémdobozos, 4K UHD)

Megjelenés: szeptember 27. 

Megjegyzés: egy és kétlemezes DVD-változatban is megjelenik. 

Extrák (magyar felirattal):
• Epilógus: Etta küldetése
• Fedezd fel a film titkait, amely olyan kalandot tárt elénk, amely méltó a DC legnagyobb harcosához!
• Csatlakozz Patty Jenkins rendezőhöz, aki feledi a Wonder Woman legfontosabb és legizgalmasabb pillanatait!
• Kimaradt jelenetek
• Bakiparádé
• És még sok más! (Több mint kétórányi extra, kivéve az egylemezes DVD-t!)

Mielőtt Wonder Womanné vált volna, ő volt Diana, az amazon hercegnő, aki egy paradicsomi szigeten nevelkedett, ahol legyőzhetetlen harcossá képezték ki őt. Mikor egy amerikai pilóta a szigetre vetődik, és arról számol be, hogy a kinti világot szörnyű harcok sújtják, Diana felkerekedik és elhagyja otthonát, mert úgy érzi, hogy ő véget tud vetni a végső nagy háborúnak. A harcok során aztán felfedezi, mire képes igazán, és ekkor szembesül valódi sorsával is. Kritikánk

DC Moziverzum 4 filmes gyűjtemény (DVD)

Megjelenés: szeptember 27. 

A DC Comics képregények alapján készült négy filmből álló DC Moziverzum DVD gyűjtemény szemkápráztató látványvilággal és hatalmas akciójelenetekkel kápráztatja el a nézőket! A DVD gyűjtemény tartalma: Wonder Woman, Suicide Squad - Öngyilkos osztag, Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és Az acélember. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.