Hirdetés

Rengeteg meglepetés került a Doctor Strange folytatásába az újraforgatások során

|

Nyilván a Pókember: Nincs hazaút inspirálta a döntést.

Hirdetés

Több mint egy hónapja derült ki, hogy a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában jelentős, több hetes újraforgatásokon és további munkálatokon esik át (amelyek egy ideje már véget értek). Persze Benedict Cumberbatch rögtön elmondta, hogy miért kell ilyen hosszú pótforgatást eszközölni a filmen, de néhány rajongó még mindig aggódik, hogy valójában a folytatás első vágása nem sikerült jól, nem nyerte el a tesztközönség tetszését, ezért kényszerült változtatásra a stúdió.

Hirdetés

Úgy tűnik azonban, hogy ez egyáltalán nincs így. A The Hollywood Reporter információi szerint ugyanis azért kellett több hetes újraforgatásokat eszközölni a filmen, hogy még több nagy cameót és ismert karaktert adhassanak hozzá a már eddig is nagyszabású történethez. Az oldal forrásai szerint a stúdió úgy döntött, hogy szeretnének még jobban elszórakozni a multiverzummal, mert nagyon bejött nekik és inspirálta őket "a sok színész, akiknek útjai keresztezte egymást a Pókember: Nincs hazaútban" valamint az, hogy "az ismert karakterek alternatív változatai jelennek meg a képernyőn, mint a Loki sorozatban."

Hogy kikre számíthatunk, az természetesen rejtély, és reméljük nem szivárognak ki a meglepetések a premier előtt. De az már biztos, hogy Strange mellett itt lesz Elizabeth Olsen mint Wanda Maximoff/Skarlát Boszorkány, Benedict Wong mint Wong, Chiwetel Ejiofor mint Mordo, Rachel McAdam mint Dr. Christine Palmer, Xochitl Gomez, aki az újonc America Chavez karaktert formálja meg. A pletykák szerint pedig Tom Hiddleston Lokija is beköszön majd, ami azért is tűnik biztosnak, mert a WandaVision és a Nincs hazaút mellett Loki sorozata az, aminek története szorosan kapcsolódik majd az Őrület Multiverzumábanhoz.

2022. május 5-én, a film premierjekor minden kiderül.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.