Hirdetés

Rian Johnson már a Sikoly 8-cal viccelődik

|

A megosztó rendező összeeresztené Benoit Blanc karakterét a Ghostface-maszkos gyilkossal - legalábbis a vicc kedvéért.

Hirdetés

Kevés olyan rendező van, aki legalább akkora össztűzbe került egy filmje után, mint amit Rian Johnsonnak kellett átélnie a Star Wars: Az utolsó Jedik megjelenését követően. Ez a film még sokáig lesz referenciapont még azok számára is, akik nem követik a messzi-messzi galaxis eseményeit, hiszen ekkor dugta fel a fejét igazán a toxikus rajongói jelenség.

Hirdetés

A 2022-es Sikoly nem volt rest erről megemlékezni, és képes volt Rian Johnsont egy hivatkozás erejéig megtenni a balul sikerült Döfés 8 rendezőjeként, ami a Sikoly franchise diegetikus világában legalább annyira megosztóra sikeredett, mint ami a mi valóságunkban történt a Star Wars nyolcadik epizódjával. Johnson, aki a Tőrbe ejtve 2 görögországi forgatása miatt nem tudott végül cameo szerepet vállalni a 2022-es Sikolyban, vette a meta poént, és Twitteren kontrázott rá, felvetve egy crossovernek a lehetőségét, melyben a Tőrbe ejtve detektívjének, Benoit Blancnak pont a Sikoly gyilkosságok rejtélyét kellene felgöngyölítenie.

Persze mindez az abszolút fan fiction szintjén mozog, hiszen már csak az eltérő stúdiók is megnehezítik ennek a crossovernek a megvalósulását. Ugyanakkor amennyire blődségnek tűnik elsőre az ötlet, jobban belegondolva mindkét film a saját szubzsánerét forgatja ki, ami lényegében fő szórakoztatási élményként funkcionál bennük. Úgyhogy akár még működhetne is a dolog.

Aminek persze semmilyen akadálya nem lehetne, ha Rian Johnson valóban elvállalna egy jövőbeli Sikoly részt, újabb szentségtörés élményt idézve elő egy franchise fanatikus rajongói számára. A hatodik Sikoly forgatása már idén nyáron elrajtol, és amennyiben az is hasonló bevételeket produkál, kétség sem férhet hozzá, hogy további folytatások követnék. Aztán már csak a Paramounton múlna, hogy a Star Wars után a Sikoly franchise nyolcadik részének rendezését is kiérdemelje-e Johnson.

Ti melyiket néznétek meg szívesebben, a crossovert a Tőrbe ejtve főhősével, vagy egy saját világán belül maradó, de Johnson által rendezett Sikoly epizódot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.