Hirdetés

Robert Pattinson az eddigi összes Batman filmet kedveli

|

Vélhetően sokan nem fognak vele egyetérteni.

Hirdetés

Ahány feldolgozást kapott eddig Batman, annyiszor volt alkalma a rajongóknak valamiért belekötni az adott verzióba/értelmezésbe. A többség persze inkább kapott jó értékeléseket, de tény, hogy mindegyik picit másképp értelmezte a köpenyes igazságosztó szerepét, illetve más és más hangvételt részesített előnyben. Ez pedig értelemszerűen nem sok mindenkinek tetszhet. 

Hirdetés

A Tim Burton-féle Batman-filmet még azért savazták/savazzák sokan, mert összekötötték Joker és Batman eredettörténetét, Joel Schumacher Mindörökké Batmanjét és Batman és Robinját azért, mert egy komolyan vehetetlen tónust ütött meg kirívó színekkel, miközben Ben Affleck filmjeit már abból az okból, mert Bruce Wayne-t egy gyilkológéppé avanzsálták (kezdetben pedig azért, mert Afflecket nem tartják jó színésznek). Plusz, Zack Snyder történetmeséli stílusa és készsége is sokaknál heves ellenreakciót váltott ki. Egyedül talán Nolan Sötét Lovag-trilógiája az, amely olyan szintet hozott, ami mindenkinek megfelelt (vagy legalábbis a legtöbb embernek). Amikor pedig kitudódott, hogy a következő denevérgúnyát nem más, mint Robert Pattinson fogja magára ölteni, sokan nyelvüket öltötték és fintorogtak, mondván, hogy Pattinson - kiindulva az Alkonyat-filmekből - távol áll attól, hogy jó színésznek nevezzük (mi egy cikkben azért igyekeztünk bebizonyítani, hogy igenis az). 

A színész a Total Film kérdéseire válaszolva elárulta, hogy az összes Batman-filmet látta moziban és sokakkal ellentétben nem érzi azt, hogy bármelyik is kifejezetten rossz lenne. 

Az emberek előszeretettel szarozzák egyiket-másikat, de igazából egyik sem rossz film.

- mondja és most egészen biztosan sokan gondolnak arra, hogy "De, márpedig a Batman és Robin eléggé sz*r.". Pattinson azonban feltehetőleg arra gondolt, hogy lehet, hogy hagyományos értelemben nem nevezhetjük jó filmnek a Schumacher-féle változatot, de olyannyira trashbe hajlik, hogy arra haragudni nem lehet (ebben a vonatkozásban pedig hajaz a sokak által rajongva szeretett, Adam West nevével fémjelzett Batman-sorozatra). Matt Reeves rendező azzal kapcsolatban, hogy milyen gyűlöletcunamit kapott Pattinson, a következőket nyilatkozta még korábban az Empire magazinnak:

Nem volt még olyan színész a bejelentést követően, aki ne kapott volna negatív kritikákat emiatt. Azok az emberek, akik örültek a hírnek, azokról tudtam, hogy azért, mert ismerték Robnak az Alkonyat utáni munkáját. Azok az emberek pedig, akik nem jöttek lázba, azért nem, mert nem ismerik Rob Alkonyat utáni munkásságát. 

És Ti egyetértetek Pattinsonnal? Van olyan Batman-film, amit igazán rossznak tartotok? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.