Hirdetés

Ryan Reynolds több mint nyitott egy Bosszúállók és Deadpool közti crossoverre

|

Bizonyára ez a rajongók többségéről is elmondható.

Hirdetés

Habár rengetegen örülnének, ha a Sony Pictures-szel kötött sikeres üzlet után a nagyszájú zsoldos és egyéb mutánsok útja is kereszteződne a Bosszúállókéval, de erre sajnos nem egyhamar kerülhet sor, hiszen előbbi karakterek a 20th Century FOX, míg a Föld legnagyobb hősei a Marvel Studios kezében vannak. A jogok eloszlása miatt sok nagyszerű képregényes sztorit nem tudnak vászonra vinni a szóban forgó stúdiók, ez a potenciál pedig Ryan Reynolds-ot sem hagyja nyugodni, aki abszolút vevő lenne egy crossoverre. 

Hirdetés

A színésszel a Total Film mozimagazin legújabb számában a jelenleg gőzerővel forgatás alatt álló Deadpool 2 (premier: 2018. június 1.) kapcsán olvasható egy interjú, ahol eljátszott annak gondolatával, hogy saját beteg antihőse és a Marvel elit szupercsapata együtt tűnjenek fel a mozivásznakon.

"Ez egy nagyszerű ötletnek tűnik, de egyben elég drágának is. El tudjátok képzelni azt a sok sz*rt, amit összehordana Vasemberrel együtt? Ó, csodálatos lenne. De R-besorolásúnak kéne lennie ahhoz, hogy mindenki szabadon adhassa magát. Hagyd őket kibontakozni és figyeld, mi lesz a vége."

Minden bizonnyal ez a crossover megmarad rajongói vágyálomnak, hiszen a FOX még a Fantasztikus Négyest is előbb visszaadná a Marvel Studios-nak (ami szintén elég lehetetlen dolognak tűnik perpillanat...), mint az aranytojást tojó Deadpoolt, kinek az óriási sikert arató első filmje után már a harmadik folytatást is bejelentették, ráadásul tervezik szerepeltetni az X-Force moziban és még ki tudja hol. A Bosszúállók szintén jól megvannak: jövőre Thanos ellen veszik fel a harcot a Végtelen háborúban, mi pedig szorítunk, hogy legalább egy beszólás legyen ezzel kapcsolatosan a Deadpool 2-ben, hiszen az Őrült Titánt és az ott bemutatkozó időutazó mutáns Kábelt egyaránt Josh Brolin fogja életre kelteni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.