Hirdetés

Sam Raimi elárulta, hogy ki a kedvenc Marvel-hőse

|

A rendező választása a múlt tükrében nem meglepő.

Hirdetés

Sam Raimi napokon belül visszatér a szuperhős zsánerbe a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmjével, ami lezárása lesz egy hosszabb időszaknak, amikor is Raimi élete éjjel-nappal a Legfőbb Varázsló körül forgott. Máskor talán adná magát, hogy a rendező éppenséggel a kedvenc képregényhőséről forgathatott filmet, ám a Raimi múltjával tisztában lévőket nem fogja meglepni a direktor válasza a Moviepilot azon kérdésére, hogy mégis ki a kedvenc Marvel-hőse.

Hirdetés

Raimi a következőket árulta el: 

"Azt hiszem, hogy Pókember mindig is a kedvenc Marvel Filmes Univerzum karakterem volt. Leginkább azért, amiért mindenki más is szereti: ő egy emberi lény. Akadnak problémái, pattanásos, meg kell csinálnia a házit, nincs elég pénze, és küszködik azért, hogy mindig helyesen cselekedjen. Mindent feltesz, amije csak van: mindent feláldoz a jó ügy érdekében és ő tényleg egy olyasvalaki, akivel azonosulni tudunk és felnézhetünk rá. Megtestesíti azt, amit imádok a szuperhősös filmekben, miszerint 'Akár én is csinálhatnám ezt, egy kis része (a látottaknak) akár én is lehetnék'. És ha jól mesélik el a történetet, akkor úgy távozol a moziból, hogy 'igen, én leszek az'."

A Pókember-trilógia érthető módon még mindig közel áll Raimi szívéhez, és nagyon jól összefoglalta, hogy miért Pókember az egyik legkedveltebb Marvel-hős (és hogy milyen jól járt a Marvel Filmes Univerzum azzal, hogy kiegyeztek a Sonyval - és vice versa). Azonban itt még nem állt meg a történet, ugyanis ugyanebben az interjúban Raimi ismét feldobta azt a bizonyos magas labdát a felsőbb köröknek.

"Nem gondoltam, hogy lehetséges, de miután beleugrottam a multiverzumba, Doctor Strange-dzsel együtt döbbentem rá, hogy most már bármi lehetséges. Szóval teljesen nyitott lennék a folytatásra."

A szóban forgó folytatás természetesen Raimi Pókember-trilógiájának negyedik részére vonatkozik. A Pókember: Nincs hazaút után előbb Andrew Garfield, majd utána Tobey Maguire rajongói is aktivizálták magukat, miszerint újabb részeket kezdtek el követelni a korábbi Pókember iterációknak. Hogy ezekből mi fog végül megvalósulni, arról csak a Sony és a Marvel boszorkánykonyháiban tartózkodók rendelkeznek információkkal. Ám, mint Raimi nyilatkozata is jól példázza, az érintettek nem lennének ellenére a multiverzum által teremtett lehetőségeknek.

Ti megnéznétek Raimivel egy Tobey Maguire-féle Pókembert?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.