Hirdetés

Rekordösszegért lehet Scarlett Johansson Fekete Özvegy

|

A kérdés az, hogy megéri?

Hirdetés

Már évek óta pusmognak egy önálló Fekete Özvegy-filmről, nem kis részt Scarlett Johansson testi adottságainak hála. Plusz kijelenthető, hogy olyannyira túlteng a férfi túlsúly a Marvel Filmes Univerzumában, hogy még a szedett-vedett DC is beelőzte őket egy Wonder Womannel (nem is akárhogy), és az MCU első női szuperhősfilmje sem hozzá, hanem a még be nem mutatott Captain Marvelhez lesz köthető. Ezek után nem csoda, ha a Marvel kiakarja használni a manapság egyre erőteljesebb "girl-powert" és annak első számú képviselőjét. Ennek viszont meg lesz az ára.

Hirdetés

Scarlett Johansson ugyanis az elmúlt években - nem kis részt pont a Marvel-filmeknek hála - igazi sztárrá nőtte ki magát, amiért a Disneynek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, na nem mintha jelenleg a Fox felvásárlása után ez gondot jelentene számukra.  A Daily Mail értesülései szerint ugyanis a szerepért a színésznő nem kevesebb, mint 25 millió dollárt akaszthat le, amennyit még egyetlen filmmel sem keresett Johansson. Ennek tetejébe még jöhet egy 6 millió dolláros bónusz, amennyiben a film átlépi világviszonylatban a 900 millió dolláros határt.

Utóbbi azét kétséges, ugyanis a Marvel sikerfilmjei rendre 7-800 millió dollár körül keresnek világszerte (csak tavalyról: Pókember - Hazatérés: 880 millió, A galaxis őrzői vol. 2: 863 millió, Thor: Ragnarök: 851 millió) a csapatfilmek, mint a Bosszúállók, vagy az Amerika Kapitány: Polgárháború és természetesen a legnépszerűbbnek számító Vasember haladta meg az 1 milliárdot, utóbbi kettő is csak harmadjára. És ugyan kétségtelen, hogy Johansson már nem egyszer alakított látványfilm élén főhőst (Ghost in the Shell, Lucy), ezek vagy buktak, vagy meg se közelítették egy Marvel-film szintjét, noha kétségtelenül a brand jelen esetben sokat dobna az egészen. Emellett nagyban függ a Bosszúállók következő két részében betöltött sorsától, hogy egyfajta spi-off előzmény lesz, hogy miként képezték ki és került a S.H.I.E.L.D.-hez és ismerkedett össze Sólyomszemmel (mer Jeremy Rennernek benne kell lennie!) és Nick Fury-val (neki meg aztán pláne!), vagy a Végtelen háború után fog játszódni és egy új trilógia néz ki neki,ha pár karakter leteszi a pajzsot/páncélt/Möjmöjt. 

A film valószínűleg a Tél Katonájához hasonlatos rideg paranoiathriller lenne (egyébként ha előzmény, akkor ő is feltűnhetne), ami kicsit behatárolná a 900 milliót (eddig csak a Skyfallnak sikerült ezt az összeget meghaladnia), ugyanakkor a Marvel kétségtelenül kimozdulna abból a komfortzónából, amiben rendszerint mozog, és a Fekete Párducra is rekord mennyiségben értékesítettek jegyet, és a DC Wonder Womanjével szemben itt kevesebb szkepszis lenne vele szemben, amit hosszú távon jobban tudna kamatoztatni. Alább van egy pár évvel korábbi rajongói intró a filmhez, ami tónusában igencsak ígéretes lenne, nem különben a felsorolt stábtagokat, akik közül például Michael Giacchino zeneszerző már ki is próbálta magát a Marvel égisze alatt és jelenleg is az ő dallamai csendülnek fel a stúdió logó alatt a filmek előtt.

Ráadásul az előrejelzések szerint már 2020-ban láthatnánk a filmet, amelynek már meg is vana forgatókönyvírója, Jac Schaeffer személyében, akinek leghíresebb munkája az Olaf karácsonyi kalandja című kisfilm volt, vagyis ezek szerint a Marvel is ragaszkodna a női alkotókhoz, így nem kizárt, hogy nő rendezhetné ezt is. A forgatókönyvíró és Johansson állítólag már találkoztak is és megbeszélték a továbbiakat. Ti mit gondoltok? Kell egyáltalán különálló film neki? Ki rendezhetné? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.