Hirdetés

Sebastian Stan szívesen szerepelne a Fekete Özvegy filmben

|

A Marvel filmek vörös titkosügynökének saját filmjét régóta követelik a rajongók, és már maga a Tél Katonája is szívesen csatlakozna, ha valóban elkészül valamikor a film.

Hirdetés

Scarlett Johansson már 2010-ben felbukkant a Vasember második részében mint Fekete Özvegy, és azóta is fel-felvetődik a kérdés, hogy megkapja-e a saját filmjét. A pletykák szerint a még be nem jelentett Fekete Özvegy film forgatókönyvének megírásához Jac Schaeffert kérte fel a Marvel, de biztos információink még nincsenek.

Hirdetés

Mindezek ellenére Sebastian Stan, aki Amerikai Kapitány jóbarátját, Bucky-t játszotta már több Marvel filmben is, egy interjúban arról beszélt, hogy ő nagyon szívesen szerepelne a Fekete Özvegy saját filmjében:

Természetes! Abszolút! Úgy értem, én bármikor készen állok rá. A Fekete Özvegynek egy remek története van. Elég tekervényes. Valójában a Tél Katonája tanította őt a képregényekben. Ő volt a tanára. Egy nagyon érdekfeszítő időszakban játszódik, a hidegháború idején. Egy kémes, noiros történetről van szó. Nagyon érdekes lenne erről egy film. Örömmel csatlakoznék, ha elkészülne a Fekete Özvegy film. És remélem elkészül.

Aztán arról is beszélt, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban semmiképp sem fog megmutatkozni bármilyen kapcsolat a két karakter között, hiszen már így is annyi mindenen kell, hogy legyen fókusz abban a filmben, hogy egy effajta szál nem férne bele.

Ti örülnétek egy Fekete Özvegy filmnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.