Hirdetés

Újabb névvel bővült a Sikoly 6 csapata

|

Ezúttal egy ismertebb karakterszínész csatlakozott a követkető Sikoly filmhez.

Hirdetés

Reneszánszát éli az elmúlt években a horrorzsáner, hiszen jobbnál jobb új, illetve régi klasszikusok következő darabjai érkeznek folyamatosan. Az egyik ilyen volt az idén januárban debütáló új Sikoly film is, amely az ötödik volt a szériában, és amely 11 év után folytatódott, méghozzá hatalmas sikerrel. A kritikusok és a nézők is szerették, ráadásul a pénztáraknál is jól szerepelt (a kb. 24 milliós büdzséből 140 millió dollárt termelt világszinten), vagyis egyáltalán nem volt meglepő, hogy a stúdió azonnal zöld utat adott a folytatásnak.

Hirdetés

A hatodik rész forgatása a hetekben kezdődik meg, így időszerű volt, hogy a rengeteg visszatérő arc mellett az új szereplőkről is hírt kapjunk. A The Hollywood Reporternek köszönhetően pedig nemrég ki is derült, hogy Dermot Mulroney (A zodiákus, Jobs, Shameless) szerepében a film megtalálta az első új színészét. Bár a szerepéről és karakteréről nem sok minden derült ki, annyi biztos, hogy egy rendőrt fog játszan a történet során.

És ha már régi arcok: rengeteg visszatérő karakterre számíthatunk ezúttal is. Az előző rész négy főszereplője mellett már biztosan feltűnik Courteney Cox, valamint a Sikoly 4 közönségkedvenc karaktere is. A Sikoly 6. 2023. március 31-én érkezik a mozikba, ismét Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett párosának (Aki bújt) rendezésében, míg James Vanderbilt és Guy Busick (Zodiákus, A csodálatos Pókember, Sikoly) a forgatókönyvért felelnek.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.