Hirdetés

A Sikoly 4 közönségkedvenc karakterével erősít a Sikoly 6

|

Újabb túlélő csatlakozott a következő Sikoly film stábjához.

Hirdetés

A 2022-es Sikoly ügyesen vette fel a fonalat, illetve épített tovább a franchise eseményeit több mint 10 évvel a negyedik részt követően. Bár a kritikai és a nézői fogadtatás többnyire pozitív volt, aminek köszönhetően be is rendelték a hatodik felvonást, akadt egy karakter, akit nagyon hiányoltak a franchise szerelmesei: ő volt a Hayden Panettiere által alakított Kirby Role, aki 2011-ben az ügyeletes horror-professzor szerepben tündökölt.

Hirdetés

Az nemrégiben vált hivatalossá, hogy a 2022-es Sikoly fiatal túlélői mind visszatérnek a folytatásra, azaz Melissa Barrera, Jenna Ortega, Mason Gooding és Jasmine Savoy Brown hiányával már nem kell számolnunk. És bár 2022-ben mellőznünk kellett Panettiere kisasszonyt, ez már nem lesz igaz a jövőre érkező hatodik részben, ugyanis a színésznő hivatalosan is aláírt a projekthez.

Természetesen ez a hír egyszerre örvendetes, de egyben kicsit aggasztó is, főleg azoknak, akik szerették Kirby Role-t, és örültek az ő túlélésének. A Sikoly franchise ugyanis híres arról, hogy csupán azért hozzon vissza bizonyos szereplőket, hogy a film elején aztán ki is kukázzák őket - erről Liev Scheiber tudna a legtöbbet mesélni. Mindenesetre a Sikoly 6 stábja szépen alakul, ám egyelőre a franchise életben maradt húzónevei, mint Neve Campbell vagy Courtney Cox csatlakozásáról nincs hír. Figyelembe véve azonban korábbi nyilatkozataikat, az ő visszatérésük is csak idő kérdése lesz.

Ti örültök, hogy Hayden Panettiere-t viszontláthatjuk a soron következő Sikoly-filmben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.