Hirdetés

Courteney Cox sem marad ki a Sikoly 6-ból

|

Személyében egy ember már biztosan ott lesz a franchise mind a hat részében.

Hirdetés

Courteney Cox beváltotta korábbi ígéretét, és a jövőre érkező Sikoly 6 szkriptjének elolvasását követően rábólintott a visszatérésre. Így már csak Neve Campbell hiányzik az előző részek túlélőinek sorából, hiszen első körben a fiatalok írtak alá, majd utána a negyedik rész közönségkedvence, Hayden Panettiere szegődött a projekthez.

Hirdetés

Cox az ET-nek árulta el először, hogy visszatér a már 25 éves franchise-hoz, ezzel kapcsolatban pedig nem hagyta ki a lehetőséget, hogy ne kezdje el máris hype-olni a soron következő epizódot.

"Nem ismerem a szerződések és az egyéb dolgok kitételeit, de annyit elmondhatok, hogy a szkript igazán jó lett. Igazából meg kellene ölniük, ha bármit is mondanék róla, úgyhogy inkább nem mondok semmit."

Coxnak tehát bejött a forgatókönyv. Most már csak két kérdés izgatja a fantáziánkat: egyrészt, hogy Campbell is a visszatérés mellett dönt-e, illetve hogy a folytatás képes lesz-e megugrani a rövid időn belül érkező Sikoly epizódok rossz szériáját. Az előbbire igen hamar, míg utóbbira jövő márciusban legkésőbb választ kapunk.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.