Hirdetés

Továbbra is tervben van a Sinister Six film

|

A Sony Pictures producere még nem mondott le a projektről.

Hirdetés

Mikor még Andrew Garfield üldözte a bűnt hálószövőként A csodálatos Pókember első és második részében, akkor olyan terveket dédelgetett a Sony Pictures, minthogy Alex Kurtzman összehozza a Venom mozit (ez végül másokkal valósult meg), jön egy női karakterekre koncentráló spin-off (jelenleg úgy néz ki, hogy Fekete Macska és Silver Sable önálló filmeket kapnak) és bemutatkozik a vásznon a Sinister Six, azaz a Baljós Hatos, amely Pókember legnagyobb ellenfeleit tömörítette volna egy történetbe. Ezért Drew Goddard felelt volna íróként és rendezőként is és olyannyira bíztak benne, hogy elcsúsztatták miatta A csodálatos Pókember 3-at is... csakhogy a második rész csúnyát hasalt a pénztáraknál és a kritikusoknál is, ami megtorpedózott minden mást - közben pedig a franchise producere, Amy Pascal lezsírozott egy üzletet a Marvel Studios elnökével, Kevin Feige-vel a karakter kölcsönadásával kapcsolatban. 

Hirdetés

Azt hittük, hogy Tom Holland képbe kerülésével és a Tom Hardy-féle Venom sikerével a Sony Pictures felhagyott a korábbi koncepcióival, azonban most Pascal a Vanity Fairnek adott interjút a Pókember: Irány a Pókverzum!-mal kapcsolatban, amelynek keretében elárulta, hogy ő készen áll arra, hogy megvalósítsák a szuperbűnözőket - például Doctor Octopust, Electrót, Kravent, Mysteriót, Sandmant és Keselyűt - magába tömörítő Sinister Six adaptációját, csakis egyetlen emberre vár: 

"Csakis Drewra [Goddard] várok, hogy készen álljon a megrendezésére. Bármit szívesen elkészítenék vele. Egyszerűen csak rajta múlik, hogy azt mondja nekem, ő is akarja."

A dolog iróniája, hogy Goddard korábban a Marvel's Daredevil sorozatának írásával és rendezésével volt megbízva, azonban otthagyta a sorozatot a forgatás előtt a Sinister Six kedvéért, csakhogy utóbbi soha nem valósult meg, így két szék közül a padlóra esett. Azóta elkészítette a Húzós éjszaka az El Royale-bant és esélyes rá, hogy megrendezze és írja az X-Force filmet a 20th Century Fox-nak, ám a projekt körül egyelőre csend honol és a Disney-Fox üzlet véglegesítéséig bizonytalanná vált a sorsa. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.