Hirdetés

Még idén elkezdődhet a Spawn-reboot forgatása

|

Ezt a tavalyi év egyik legjobb képregényfilmjének köszönheti a régóta tervezett projekt.

Hirdetés

Idén nyáron lesz harmadik éve, hogy a karaktert megalkotó Todd McFarlane bejelentette: készül az új Spawn-film, azóta viszont nem igazán akart összeállni a produkció. Ugyan a főszerepekre sikerült megnyerni az Oscar-díjas Jamie Foxx és Jeremy Renner párosát, ám ennél előbbre sosem sikerült jutnia a projektnek, főleg amiatt, mert nem tudtak megfelelő támogatókat szerezni a film mögé. Most azonban úgy tűnik, hogy új szelek fújnak Hollywoodban, méghozzá a Joker minden várakozást felülmúló sikerének köszönhetően. 

Hirdetés

A két Oscar-díjat is bezsebelő alkotás hatalmas pénzügyi és kritikai sikerének hatására ugyanis jócskán megnőtt a kereslet a magasabb besorolású képregényfilmek iránt, és ezen lista élén a Spawn szerepel. Ezt maga McFarlane árulta el a vancouveri Fan Expo egyik panelbeszélgetésén, ahol azt is elmondta, hogy szerinte még idén elkezdődhet a forgatás

"Most mindenki R-besorolású, sötét hangulatú képregényfilmet akar Hollywoodban, a Spawn pedig az ezen filmekből álló lista élén szerepel. Megállás nélkül érkeznek a telefonhívások. Már több Oscar-díjas emberrel is beszéltem, és felsorakoztak a befektetők is. Minden megváltozott a Joker óta, mert korábban nekem kellett azért könyörögnöm, hogy a Spawn-film sötét és hátborzongató legyen, most viszont ők kérik ezt tőlem. Szóval elárulom nektek, még ebben az évben össze fogjuk hozni, és én fogom rendezni."

Ti örülnétek, ha végre elkészülne a produkció?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.