Hirdetés

Michael Keaton visszatér Keselyűként a Pókember folytatásában

|

A színész most már nem csak Batmanként tér vissza.

Hirdetés

Alighogy kiderült, miszerint Jake Gyllenhaal a Pókember: Hazatérés folytatásának főgonoszának, Mysterionak a szerepéről tárgyal, máris itt a hir, mely szerint az MCU (egyik) legjobb gonoszát, a Keselyűt is viszont láthatjuk a folytatásban, ezúttal is Michael Keaton megformálásában. Vagyis Batman ismételten visszatér, hiszen Keaton pályája során ez lesz a második szerepe, amit ismételten eljátszik a nagyvásznon a Sötét Lovag után.

Hirdetés

Persze ez annyira nem meglepő, hiszn a Hazatérés folytatásában Adrien Toomes börtönbe került, ahol a leendő Skorpió, Mac Gargan (Michael Mando) jelezte, hogy páran szívesen megismerkednének odakint Pókemberrel (vagyis kinyírnák) és Toomes ugyan nem adta ki a hős identitását, nem kizárt, hogy mégis belekeveredik a gonoszok eme szövetségébe. Ami egyből felveti annak a lehetőségét is, hogy végre megkapjuk az évek óta esedékes Sinister Six-filmet, amelyet még eredetileg A csodálatos Pókember 2. vezetett fel és a harmadik epizódot előzte volna meg, ráadásul már rendezője is akadt, Drew Goddard (Ház az erdő mélyén) személyében, aki A mentőexpedíció rendezését hagyta ott emiatt, amikor is közbejött a Sony és a Disney közti egyezség és a csodapók szériát Andrew Garfieldékkal együtt a lapátra tették, hogy Tom Hollandot beinjektálják az MCU-ba. 

Persze, ha valóban egy Sinister Six mozi készülődik, akkor még mindig csak 3 lehetséges gonoszunk van a 6-ból (Mysterio, Keselyű, Skorpió), ugyanakkor az is lehetséges, hogy Keaton most csak egy kisebb szerepben bukkan fel és a hangsúly tényleg Mysterion lesz, az esetleges Sinister Six mozi pedig a harmadik részre csúcsosodik ki. Annyi azonban bizonyos, hogy a Marvel egy 20 év körüli színésznőt keres egy meg nem nevezett, de fontos szerepre, amely nem kizárt, hogy egy diáktársra (esetleg Gwen Stacy-re) vonatkozik).

Minenesetre annyi bizonyos, hogy a folytatás nemzetközi színtéren fog zajlani, nem kis részt a Bosszúállók 4 történetének a fényében, amely után percekkel veszi kezdetét a film cselekménye és egy eddig meg nem nevezett Bosszúálló tagnak is kiemelt szerep jut, amelyen nem lepődnénk meg, ha a Benedict Cumberbatch alakitotta Doctor Strange lenne, már csak azért is, mert jól rezonáltak együtt Hollandd Pókemberével a Végtelen háborúban és Mysterio illúziókeltése, valamint a világ gyors beutazása is adná, hogy a portálok (no meg a titkos tanok) mestere közreműködjön ebben a kalandban. (azt pedig halkan jegyezzük meg, hogy talán utóbbit támasztja alá, hogy nem véletlenül szerezte mindkét hős kalandjának aláfestését Michael Giacchino.) A film forgatása hamarosan kezdetét veszi Londonban, vagyis egyre több infót tudhatunk meg a filmről, amely 2019 július 5-én kerül majd a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.