Hirdetés

Ezt gondolja Stan Lee a Disney és a Fox üzletéről

|

Mindenkinek megvan a maga véleménye arról, hogy a Disney bekebelezte a 20th Century Foxot és vele együtt számos franchise-t és sorozatot is, mint például az X-Men és a Fantasztikus Négyes. Viszont egészen más egy olyan legenda véleményét hallani róla, aki megalkotta ezeket a kultikus karaktereket.

Hirdetés

A mi szerkesztőségünket is megosztja az a történelmi lépés, hogy a Disney bekebelezte a 21st Century Fox filmes és sorozatos részlegeit, így többek között hozzákerült az X-Men, a Fantasztikus Négyes, a Die Hard, az Alien, a Majmok bolygója és más franchise-ok jogai is, nem is beszélve temérdek sorozatról. Nemrég készítettünk ezzel kapcsolatban egy szavazást, hogy mi a ti véleményetek az üzletről, most pedig kiderült, hogy a hősök atyja, Stan Lee mit gondol róla. 

Hirdetés

Persze a rajongók már alig várják, hogy együtt láthassák a vásznon a Marvel Filmes Univerzum keretében a Bosszúállókat, az X-Men karaktereit és a Fantasztikus Négyes tagjait, ezt az optimizmust pedig a legendás képregényguru, Stan Lee is osztja.

"Igazán remek hírek! Most már az olyan karakterek, mint az X-Men vagy a Fantasztikus Négyes tagjai is hazatérhetnek oda, ahová mindig is tartoztak. Rendkívül fontos, hogy a Marvel hősei egy tető alá kerüljenek és most - bármennyire is nagyszerűek voltak ezelőtt - alig várom, hogy láthassam, ahogy ez a csoda valósággá válik!"

- mondta el Lee a Newsaramának. Mi is izgatottan várjuk már azt, hogy ezek a kultikus karakterek a filmvásznon is találkozzanak, viszont egyelőre fogalmunk sincs, hogy a gyakorlatban ez hogyan fog kinézni, hiszen más stílust képvisel az X-Men és mást a Bosszúállók. Hogyan magyaráznák meg például azt a Marvel jövőbeli filmjeiben, hogy eddig hol voltak a mutánsok? Ha megengeditek, megosztanám egy elképzelésemet a lehetséges megoldásról: létezhetne Föld-1 (ahol a Bosszúállók élnek) és Föld-2 (ahol csak a mutánsok), amelyek között a dimenziók között lazán ugráló Doctor Strange biztosítaná az átjárását. Mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.