Hirdetés

Lando is szerepelni fog a Star Wars 9-ben

|

J.J. Abrams visszahoz egy régi ismerőst is az új trilógia zárásában.

Hirdetés

Nemrég beszéltünk róla, hogy a Foglalkozásuk: Amerikai sorozatból is ismert Keri Russell tárgyalásokat folytat a következő Star Wars filmhez való csatlakozásáról, azonban most, egy régi veterán esetében nincs szó feltételes módról. 

Hirdetés

A Rian Johnson által rendezett Star Wars: Az utolsó Jedik után az új trilógia záróakkordjának rengeteg kérdésre kell választ adnia és megismertetnie velünk Leia, Rey, Poe, Finn és természetesen Kylo Ren sorsát is. Egy ideje már pletykálják, hogy ebben az epizódban visszatérhet a kultikus karaktert, az eredeti Lando Calrissiant megformáló Billy Dee Williams (a Solóban ugyebár Donald Glover keltette életre), a The Hollywood Reporter pedig most robbantotta a hírt, hogy ez már hivatalos, Lando valóban vissza fog térni a Star Wars 9-ben!

A film forgatása július végén rajtol el, szóval további bejelentésekre számítunk a szereplőgárda kapcsán. A Star Wars: Episode IX premierje 2019. december 20-án esedékes J.J. Abrams rendezésében, aki a Chris Terrióval (Az Igazság Ligája, Az Argo-akció) közösen írt forgatókönyvből dolgozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.