Hirdetés

Az utolsó Jedik rendezője dirigálhatja a Star Wars 9-et is?

|

Rendező nélkül maradt a Star Wars 9, azonban ez az állapot nem fog sokáig tartani, a Disney és a LucasFilm valószínűleg hamarosan bejelentik Colin Trevorrow utódját. És már azt is tudni véljük, hogy ki lesz az!

Hirdetés

Nemrég érkezett a hír, hogy Colin Trevorrow (Jurassic World, The Book of Henry) kreatív nézeteltérések miatt távozott a Star Wars 9 rendezői posztjáról, de helyettesét még nem nevezte meg a Disney. Viszont az már kiszivárgott, hogy ki a legesélyesebb a titulusra. 

Hirdetés

A Deadline belső forrásokra hivatkozva állítja azt, hogy a Disney és a Lucasfilm első számú kiszemeltje a Star Wars 9 élére nem más, mint a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa, Szélhámos fivérek, Beépülve), akinek a munkájával állítólag nagyon elégedettek a kiadónál, mellesleg eredetileg is két filmre akarták megszerezni. A bennfentesek szerint persze még nincs kőbe vésve a dolog, de mindenképpen nagy esély van rá, hogy Johnson végül a Star Wars 9-et is leforgathatja és tekintve, hogy a Deadline a Han Solo spin-off új rendezőjét, Ron Howardot is már azelőtt leleplezte, hogy a Disney azt hivatalosan lekommunikálta volna, ez csak tovább erősíti Johnson csatlakozásának lehetőségét.

Elméletileg Az ébredő Erővel megkezdett, majd Az utolsó Jedikkel folytatott trilógiát lezáró Star Wars epizód 2019. május 24-én jelenhet meg, de tekintve, hogy egy-egy ilyen filmmel rengeteg az utómunka és hogy az új rendező biztosan másképp látja majd a dolgokat Trevorrownál, így nem lennénk meglepve, ha a Disney végül csúsztatná ezt a premiert, de amíg nem érkezett meg az utódról és a hivatalos dátumról a közlemény, addig ne kiabáljuk el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.