Hirdetés

Törölte Instagram posztjait Az utolsó Jedik színésznője

|

A gyűlölethullám nem ismer határokat.

Hirdetés

Mintha csak a minap publikált, heves vitákat (és rekord számú kommentet) kiváltó véleménycikkünkre reflektálna a valóság. Az utolsó Jedik egyik legvitatottabb szereplője (elsősorban a film ellenzői részéről) kétség kívül a Kelly Marie Tran által alakított Rose Tico volt, nem kis részt a karakter kifutása miatt. Most egyelőre úgy fest, hogy Ms. Tran az Instagramról futott ki a rajongók miatt. 

Hirdetés

A fiatal színésznő ugyanis a film bemutatója óta rendszeresen rasszista és sértő kommenteket kap a posztjai alatt és úgy tűnik most telt be nála a pohár, ugyanis a Star Wars Facts Twitter fiók szerint Tran törölte minden bejegyzését a közösségi oldalról. Trant egyébként pár hónapja, amikor a film elleni gyűlölethullám még a tetőfokára hágott, maga Luke Skywalker alakitója, Mark Hamill is a védelmére kelt egy Twitter bejegyzésben, akinek nem csak az alakítását dicsérte, hanem annyira elragadónak és viccesnek találta, hogy gyakorlatilag második lányának is kikiáltotta. (Fun fact: Hamill fent említett lánya és fiai feltűnnek Poe Dameron mögött a filmben, amikor Luke csatába vonul.)

Persze ez a fajta megnyilvánulás sem a Star Wars, sem egyéb rajongóktól nem szokatlan. A Baljós Árnyak Anakinját alakító Jake Lloyd a film bemutatója után szintén elképesztő gyűlölethullámban részesült (a Jar Jart alakitó Ahmed Best nem különben, ami még a lehetséges szakmai előmenetelét is tönkretette), de a messzi-messzi galaxison túl (ott, ahol Mickey Egér túr), a Marvel frontján Joss Whedon is törölte annak idején a Twitter-fiókját, miután azok a rajongók, akik a Bosszúállókért még a pajzsukra emelték, az Ultron kora ridegebb fogadtatása után már a pokolba kivánták és akkor még bele se mentünk, mi mindent kapott és kap azóta is Az Igazság Ligájáért. 

Azt egyelőre még nem tudni, hogy Tran visszatér-e a jövőre érkező IX. részben, de ekkora gyűlölethullám mellett nyilván meggondolja, hogy újfent kitegye magát ekkora közutálatnak. Instagram oldala jelenleg teljesen üres, mindössze az olvasható rajta:

"Félek, de akkor sem adom fel." 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.