Hirdetés

BRÉKING: Mégsem készül Star Wars-trilógia a Trónok harca alkotóival!

|

Egy trilógiával kevesebb érkezik a messzi-messzi galaxisba.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy most minden a Skywalker kora körül forog, ami decemberben végleg pontot tesz  a negyven éve futó Skywalker Saga végére, nem szabad elfelejteni, hogy lesz élet ezután is a messzi-messzi galaxisban, hiszen nemcsak Az utolsó Jediket rendező Rian Johnson készül egy saját trilógiával, de a Trónok harca készítői, David Benioff és D.B. Weiss is. Vagy legalábbis készültek, a páros a mai reggelen ugyanis bejelentette, hogy közös megegyezéssel felbontják a Disney-vel kötött megállapodásukat.

Hirdetés

A hírt a Deadline hozta le elsőként, melyből kiderült, hogy az Emmy-nyertes duónak eredetileg a Skywalker utáni érát kellett volna beindítani. Ennek keretén belül már 2022-re be is jegyezték a trilógiájuk cím nélküli első fejezetét, ám a nyáron nyélbe ütött gigaüzletük a Netflixszel teljesen átírta a munkatervüket. Ezért bár a Csillagok háborúja iránti lelkesedésük továbbra is határtalan maradt, jobbnak látták, ha inkább mégsem vállalnak el két ekkora projektet egyszerre:

Imádjuk a Star Wars univerzumát. Egy életre szóló élményt kaptunk, amikor George Lucasszal és a jelenlegi Star Wars csapattal a saját trilógiánkról beszélhettünk, amiért örökké hálásak leszünk. És mindig tartozni fogunk ennek a sagának is, mely ugyanúgy formált minket, mint ahogyan átformálta az egész filmipart.

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy persze nem zárta be előttük végleg az ajtót, mely mindig nyitva fog állni a páros előtt, ha egyszer meggondolnák magukat:

David Benioff és Dan Weiss hihetetlen történetmesélők. Sok sikert kívánunk nekik a jövőbeni munkáikhoz, és reméljük, hogy egyszer visszatérnek, ha már képesek lesznek időt szakítani másra is, és újra a Csillagok háborújára fognak összpontosítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.