Hirdetés

Ezért vállalta el J.J. Abrams a Star Wars Episode IX. rendezését

|

A rendező most elmondta, miért is bólintott rá a IX. részre.

Hirdetés

Mint az szeptemberben kiderült, a Star Wars Episode IX. éléről menesztett Colin Trevorrow helyére egy ismerős arc, Az ébredő erőt is szerző J.J. Abrams került, mely bár megosztotta a rajongókat, azért a többség örült a Disney döntésének. Nem sokkal később azt is megtudtuk, hogy a forgatás jövő nyáron kezdődik meg, a premier azonban 2019. december 20-ra tolódott. De vajon miért is döntött úgy Abrams, hogy elkészíti a trilógia záródarabját?

Hirdetés

Nem terveztem visszatérni. De amikor mégis adódott a lehetőség, hogy befejezzem azt a történetet, amit elkezdtem, hogy elmeséljem a karakterek útjának végét, úgy éreztem, megadatott a lehetőség, hogy valami jobbat hozzunk létre, mint ami Az ébredő Erőben sikerült. Nagyon sokat tanultam abból a filmből, és azt leszűrtem belőle, hogy még többet tudunk elérni, mint amit ott megvalósítottunk - egyszerűen azért, mert ott a történet kezdetével kellett foglalkoznunk. Szóval túlságosan kecsegtető lehetőségnek tűnt, hogy egy záró fejezetben kamatoztathassam, amit abból a filmből, amit a karakterekről tanultam.

A Star Wars: Az utolsó Jedik 2017. december 14-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.