Hirdetés

Jövő nyáron kezdődik a Star Wars 9 forgatása

|

Kiderült, mikor kezdi el a munkálatokat J.J. Abrams az új trilógia záródarabjához.

Hirdetés

Az utóbbi pár napban rendkívül felpörögtek az események a Star Wars 9 kapcsán. Kezdődött minden azzal, hogy kreatív nézeteltérésekre hivatkozva az eredetileg leszerződött rendező, Colin Trevorrow (Jurassic World) távozott a projekt éléről. Több hír is felröppent ez ügy kapcsán, voltak akik szerint kezelhetetlen és arrogáns volt a rendező, míg sokak szerint legutóbbi filmjének, a The Book of Henry hatalmas bukásának tulajdonítják Trevorrow menesztését (mi is elmélkedtünk egyet a rendezőváltások okairól).

Hirdetés

Ám Kathleen Kennedy (az SW filmek producere, gyakorlatilag olyan, mint a Marvelnek Kevin Feige) és a Disney nem sokat teketóriázott, hogy megtalálja az új rendező kilétét, aki azonban nem is annyira új az SW világában, hiszen J.J. Abrams került a 9. rész rendezői székébe.

Ám csak úgy, mint Az ébredő erőnél, úgy ez a döntés is vegyes érzéseket keltett minden rajongóban. Rengetegen örültek Abrams visszatérésének, sokan azonban már most temetik a produkciót, mondván a 9. rész csak egy újabb A Jedi visszatér lesz, ami nélkülözni fog bárminemű eredetiséget, és nem kap méltó lezárást a megkezdett trilógia. Abrams ráadásul nem csak a rendezői széket foglalta el, de a forgatókönyvet is kezelésbe vette Chris Terrio (Az Igazság Ligája, Az Argo-akció, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala) közreműködésével.

És ahogy az várható volt, a rendezőváltás miatt a tervezett 2019. májusi premier is tarthatatlan, ezért a filmet elcsúsztatták 2019. decemberére. Most pedig az is kiderült, hogy mikor kezdődik el a záródarab munkálatai. A Variety értesülései szerint 2018. júniusában lát neki Abrams a forgatásnak, így addig még rengeteg ideje van egy méltó befejezés megírásához. Reméljük él is a lehetőséggel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.