Hirdetés

Szavazz: tetszik, hogy J.J. Abrams rendezi a Star Wars 9-et?

|

Noha még a Star Wars: Az utolsó Jedik sem került a mozikba, az elmúlt napokban a harmadik trilógiát lezáró rész, a Star Wars: Episode IX körül forgott minden a rendezőváltás miatt, a Disney végül bejelentette Colin Trevorrow utódját. Ti örültök a választásnak?

Hirdetés

A Lucasfilm meglehetősen hadilábon áll a rendezőkkel, hiszen többek között olyan filmesektől vált meg kreatív nézeteltérések miatt, mint Josh Trank, Phil Lord és Chris Miller, vagy éppen a legutóbbi szakítás, Colin Trevorrow, aki a Jurassic World után egy másik franchise-ban is lerakhatta volna a névjegyét, azonban a híresztelések alapján összerúgta a port a Csillagok háborúja széria felett bábáskodó producerrel, Kathleen Kennedyvel. 

Hirdetés

Trevorrownak így mennie kellett és bár a legtöbb rajongó abban bízott, hogy Az utolsó Jediket jegyző Rian Johnson lép a helyére, a Looper - A jövő gyilkosát tető alá hozó rendező elutasította a Disney ajánlatát. Borítékolható volt, hogy az immáron biztonsági játékot játszó producerek kit húznak elő a kalapból és be is igazolódott az alapos gyanúnk: a Star Wars: Az ébredő Erő atyja, J.J. Abrams visszatér, hogy befejezze az általa megkezdett trilógiát. A bejelentésnek rengetegen örültek, azonban sokan nem voltak megelégedve a döntéssel azt hangoztatva, hogy biztosan kapunk majd egy A Jedi visszatér remake-et, ami nélkülözni fog bárminemű eredetiséget. Akik viszont szerették Az ébredő Erőt azzal védekeztek, hogy azért volt olyan nosztalgikus a film, mert a rendezőnek úgy kellett vért frissítenie, hogy egyúttal megőrizze a múltat is, vagyis hogy több generációt is bevonzzon a mozikba. 

Éppen emiatt a kettősség miatt vagyunk most kíváncsiak a véleményetekre: ti örültök, hogy J.J. Abrams kapta meg a Star Wars 9 rendezésének lehetőségét? 

Ahogyan az várható volt, a rendezőváltás miatt csúszik a Star Wars 9 premierje, az új dátum 2019. december 20., így Abramsnek elég ideje lesz egy méltó befejezéshez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.