Hirdetés

Egy Star Wars-horrort rendezne szívesen a Doctor Strange rendezője

|

Elkacérkodott a gondolattal az ijesztgetésben is jártas filmkészítő.

Hirdetés

Bár a Skywalker-saga véget ért decemberben, Az utolsó Jedik megosztó mivolta, valamint a Skywalker kora gyenge kritikai visszhangja és Star Wars mércével alacsony bevételei miatt nem igazán tisztázódott még, hogy pontosan miként is folytatódnak a kalandok a messzi-messzi galaxisban.

Hirdetés

A Twitteren azonban gyakran osztják meg a rendezők saját elképzeléseiket, ötleteiket ki komolyan gondolva, ki pedig poénból. Nemrég ugyanígy tett a Doctor Strange, a Sinister és a Távozz tőlem, Sátán! rendezője, Scott Derrickson is, aki Twitter-profilján egy bejegyzésben elárulta, hogy ha lehetősége lenne rá, akkor egy horrort készítene el a Star Wars világában:

Egy beszélgetés során megkérdezték tőlem, hogy milyen Star Wars filmet készítenék el, amire én azt válaszoltam, hogy szívesen csinálnék egy R-es besorolású horrorfilmet, mely a Hoth bolygó fagyos területein játszódna, amolyan A dolog és Lovecraft - In the Mountains of Madness stílusban, és természetesen nulla kapcsolattal bármelyik korábbi SW filmhez és karakterhez.

A tweetet azóta törölte a rendező, az internet azonban nem felejt, ezért egy másik bejegyzésben gyorsan tisztázta, hogy szó sincs semmiféle tárgyalásról vagy pitchről, csupán a komikus Joel McHale-lel vacsorázott, és az ő kisfia kérdezte meg tőle, hogy milyen Star Wars-filmet csinálna legszívesebben. 

Mi azért egy cseppet sem bánnánk, ha a jövőben elkészülne egy ilyen egyedi, vagy ehhez hasonló, a megszokottól merőben eltérő történet a messzi-messzi galaxisban. És ti milyen filmet néznétek meg a Star Wars világában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.