Hirdetés

Hamarosan bejelentik a következő Star Wars spin-offot

|

Már nem kell sokat várni rá, hogy megtudjuk a Disney milyen mellékszállal készül kibővíteni a Csillagok háborúja univerzumát a Star Wars 9 premierje utáni évben.

Hirdetés

A múlt hónapban Kathleen Kennedy, a LucasFilm elnöke elárulta, hogy tervek szerint hamarosan előrukkolnak a következő Star Wars spin-off első részleteivel, amely a tavalyi Zsivány Egyes és a jövőre érkező Han Solo film után a harmadik mozis mellékszál lesz. 

Kennedy tartotta is a szavát és a Star Wars: Egy új remény 40. évfordulója alkalmából szűkítette a kört a Vanity Fairnek nyilatkozva. Elmondta, hogy jelenleg több dolgot is körbejárnak és nemsokára döntenek kettő között, így a rajongók a jövő hónapban, vagyis júniusban számíthatnak az első konkrétumokra, míg a premier 2020-ban lesz esedékes.

Utóbbi evidens volt, az viszont már nem az, hogy melyik az a két projekt, amelyek között vacillálnak. A legtöbb spekuláció szerint a rajongók által régóta várt Obi-Wan Kenobi film valósulhat meg, amelyben legutóbbi interjúja alapján Ewan McGregor is örömmel benne lenne, de nem zárható ki kedvenc fejvadászunk, Boba Fett "önállósodása" sem (amelyet a korábbi híresztelések alapján eredetileg a Fantasztikus Négyest rebootoló Josh Trank rendezett volna). Bármelyik is érkezzék 2020-ban, mi szívesen fogadjuk majd, bár Kenobi mestert azért nagyobb mosollyal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.