Hirdetés

A Stranger Things sztárja is csatlakozhat a The Eternals-filmhez

|

A mindössze 15 éves színésznő állítólag újabb blockbusterhez írt alá.

Hirdetés

Miközben javában ég a Stranger Things láz (tegyük hozzá, teljesen jogosan, hiszen a most megjelent harmadik évad is elképesztően szórakoztatóra sikerült), addig a sorozat színészei vagy a kiérdemelt pihenésüket töltik, vagy éppen újabb projektekbe fognak bele. Így van ez a széria ikonikus sztárjával, az idén tizenötödik életévét betöltött Millie Bobby Brownnal is, aki a Variety értesülései szerint a közel katasztrofális Godzilla II. - A szörnyek királyát követően egy másik blockbusterhez szerződött le, nevezetesen a Marvel Studios egyik újabb üdvöskéjéhez, a The Eternalshoz.

Hirdetés

Azt eddig is tudtuk, hogy a Marvel régóta tető alá akarja hozni ezt a filmet, és az utóbbi időben szépen szállingóztak is az ilyen-olyan pletykák és hírek ezzel kapcsolatban. Így elmondhatjuk, hogy a The Eternalshoz eddig olyan színészek csatlakoztak elméletileg, mint a szebb napokat is látott Angelina Jolie, az éppen debütáló Übergáz és a Rögtönzött szerelem humoristája, Kumail Nunjiani, valamint a Trónok harca és a tavalyi évben sikert sikerre halmozó Bodyguard című sorozat sztárja, Richard Madden. Ehhez kapcsolódik még egy olyan pletyka is, hogy az elmúlt húsz évben semmit sem öregedő Salma Hayek is csatlakozik ehhez a produkcióhoz, de ez még igencsak kérdéses felvetés.

Ha minden jól megy, akkor az imádni való Millie Bobby Brown is tiszteletét teszi majd ebben a filmben - habár egyelőre nem tudni, milyen mértékű és minőségű szerepben, de nagyon szurkolunk neki, hogy az egyik főszerepet kaparintsa meg. Remélhetőleg a jövő héten megrendezésre kerülő Comic-Conon a Marvel fejese, Kevin Feige megerősíti majd ezeket a híreszteléseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.