Hirdetés

A Trónok harca sztárja lehet a Marvel's The Eternals főszereplője

|

Észak királya is csatlakozhat a Marvel Filmes Univerzumhoz.

Hirdetés

Bár a Végjáték már egy ideje berobbant a mozikba, a nézők számára továbbra is ködös, hogy mi is lesz pontosan a Marvel filmek jövője. Persze Kevin Feige már nagyon is tudja, hogy mi várható az MFU következő fázisaiban, mert bár dátumokat már kaptunk, az ezekhez társítható filmeket leghamarabb csak a Harmadik Fázist lezáró Pókember: Idegenben után fogják felfedni. 

Hirdetés

Annyi azonban biztos, hogy a már megismert karakterek következő kalandja mellett számos új hőssel is fog bővülni az univerzum, mint például a Jack Kirby történetén alapuló The Eternals csapatával, mely az MFU kozmikus világát hivatott tovább bővíteni, és amely minden eddiginél magasabbra teheti a lécet, legalábbis Feige szerint. Ennek a csapatnak lehet a főszereplője a Trónok harca Robb Starkja és a Bodyguard sorozat főszereplője, Richard Madden.

A hírt a Variety hozta le, akik szerint Madden a legesélyesebb Ikaris karakterének megformálására, aki egy húszezer évvel ezelőtt született Örökkévaló. Ezzel ő lenne a harmadik színész Angelina Jolie és Kumail Nanjiani után, aki csatlakozna a filmhez, melyet Chloe Zhao fog rendezi Matthew és Ryan Firpo forgatókönyve alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.