Hirdetés

Suicide Squad 2 - olyan karakter is visszatérhet, akiről nem hittük volna

|

A Suicide Squad eseményei során több szereplőtől is elbúcsúztunk, de ahogyan a képregény lapjain sem jelenti azt a halál, hogy soha többé nem tér vissza az adott karakter, úgy a képregényfilmeknél is bármi megtörténhet.

Hirdetés

Nem a Suicide Squad: Hell to Pay az egyetlen címe a Warner Bros.-nak, amely az Öngyilkos Osztag kalandjaival foglalkozik, hiszen bár David Ayer (Harag, Az utolsó műszak) 2016-os filmje felemás minőségűre sikerült, így is megadják a lehetőséget a folytatásnak. A Suicide Squad 2 Gavin O'Connor (Warrior - A végső menet, A könyvelő) vezényletével készül el és eddig azt hallottuk, hogy biztosan visszatér benne Will Smith (Deadshot) és Margot Robbie (Harley Quinn), de pletykálták Jared Leto Jokerét és Dwayne Johnson Black Adamjét is. 

Hirdetés

A Suicide Squad egyik karakterét, Rick Flaget alakító Joel Kinnaman nemrég kirakott egy fotót az Instagramjára, amelyhez azt írta, hogy próbálják őket újra formába hozni. A többes szám persze nem véletlen, hiszen a képen rajta kívül látható Jai Courtney, Bumeráng Kapitány megformálója és ami ennél sokkalta meglepőbb, Jay Hernandez is, aki El Diablo bőrébe bújt.

Brendan whipping us back into shape. Jay puked. #garagegym

Joel Kinnaman (@joelkinnaman) által megosztott bejegyzés,

Csakhogy - és most spoileres rész jön azok számára, akik még nem látták a Suicide Squadot - ő a Varázslónővel vívott harc során látszólag meghalt, így roppantul kíváncsiak vagyunk rá, hogy fog felbukkanni a folytatásban. A visszatérésére egyébként maga a színész is utalt egy 2016-os interjúban, noha kikötötte, hogy semmiről sem tud és ha tudna, akkor sem beszélhetne róla.

A Suicide Squad 2 egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, de a korábbi információk szerint 2018 őszén kezdhetik a forgatást, így h a minden jól halad, 2019-ben akár be is mutathatják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.