Hirdetés

Ezeket a filmeket tervezi a DC/Warner a következő évekre

|

A brazíliai Comic-Conról a Warner Bros. sem hiányzott és ismertette is nagy vonalakban, hogy milyen filmekkel készül a szuperhősöket illetően. A felsorolásnak vannak megnyugtató részei és fájdalmas hiányzói is.

Hirdetés

A sokat kritizált Suicide Squad és a Batman Superman ellen után úgy tűnik, hogy kicsit magára talált a Warner/DC, ugyanis a Wonder Woman azonnal megszerettette magát a világgal és az Igazság Ligája is élvezhető tudott lenni a hiányosságai ellenére. Nagyon sok múlik tehát azon, hogy a vállalat hogyan tervez a továbbiakkal, amit a Sao Paulóban megtartott Comic-Con Experience eseményen ismertetett nagyon röviden. 

Hirdetés

A panelen kiderült, hogy a jövőre érkező Aquaman után biztosan számíthatunk a Wonder Woman 2-re, a Flashpointra, a Suicide Squad 2-re, a Shazam!-ra, a Batgirlre, a Green Lantern Corps-ra, a The Batmanre és - nem kis meglepetésünkre - a Justice League Darkra.

Ez kétséget kizáróan impozáns lista, viszont néhány korábban beharangozott címet igencsak hiányolunk a felsorolásból. Hol van az önálló Cyborg film? A Deathstroke? A Gotham City Sirens? A Harley Quinn spin-off? A Joker & Harley Quinn duó? A Nightwing? Az acélember 2? És Martin Scorsese Joker eredetfilmje? Vagy éppen Black Adam?

A megoldás valószínűleg nagyon egyszerű: ezek még túl korai fázisban vannak ahhoz, hogy a kiadó biztosat mondhasson róluk a rajongóknak, bizonytalant pedig valószínűleg nem szeretnének lekommunikálni. Ezért nem hibáztatjuk őket. A következő filmjük az Aquaman lesz 2018. december 21-én, addig bőven van még idő bejelenteni pár dátumot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.