Hirdetés

Megérkeztek az első képek az élőszereplős Susi és Tekergőről

|

A főszereplő állatokat leplezik le a fotók.

Hirdetés

Továbbra sem áll le a Disney, legalábbis ami a régi klasszikusainak élőszereplős változatban történő bemutatását illeti, hiszen az idén eddig bemutatott alkotásokon (Dumbo, Aladdin, Az oroszlánkirály) túl érkezik még a Susi és Tekergő modernizált verziója is. Erről érkeztek meg a napokban az első képek, amelyeken a főszereplő ebeket tekinthetjük meg.

Hirdetés

A Susi és Tekergő (Lady and the Tramp) az 1955-ös feldolgozása lesz, amely ezúttal csak részben lesz CGI, hiszen itt a főszereplő kutyák megformálására valódi állatokat használtak. A filmet egyébként Charlie Bean rendezi, aki eddig olyan alkotásokban vett részt, mint A LEGO Ninjago Film,  a TRON: Uprising, a Robotboy, a Dexter laboratóriuma vagy épp a Timon és Pumbaa. A Susi és Tekergő a Disney+ indulásának napján, azaz idén november 12-én érkezik a streaming platform kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.