Hirdetés

Sylvester Stallone megerősítette, hogy készül A pusztító folytatása

|

Sly továbbra sem tudja, mit jelent az kifejezés, hogy nyugdíjas, hiszen A pusztító mellett egy régebbi filmjéből sorozatot is csinál.

Hirdetés

Pár éve még azon poénkodtunk, hogy mire Hollywood kifogy az nyolcvanas évekbeli remake és a folytatás ötleteiből, észre se vesszük, és a kilencvenes éveket veszi sorra. És akarva-akaratlanul ugyan, de rá kell döbbennünk, hogy valóban kezdetét vette ez a tendencia, hiszen tervezik már az új Sikolyt, ami nagyban fog az eredeti, 1996-os filmre épülni, készül az új Reszkessetek, betörők! (mind a beszívott, mind pedig a sima változat is), a Disney Mulanját pedig senkinek sem kell bemutatni. És nagyon úgy fest a dolog, hogy ebbe a sorba fog becsatlakozni Sylvester Stallone legújabb projektje, A pusztítónak a folytatása is.

Hirdetés

Aki a kilencvenes években volt gyerek és szerette az akciófilmeket, az biztosan rongyosra nézte az 1993-ban megjelent A pusztítót (Demolition Man), melyben Sly-t a jövőben kiolvasztják, hogy elkapja a szintén jégből kiolvasztott Wesley Snipes-ot, egy tömeggyilkos pszichopatát. A Rambót és Rockyt megformáló színész egy Instagram live keretein belül megerősítette, hogy javában dolgoznak a folytatáson a Warnerrel, és már most fantasztikusnak ígérkezik. De itt még nem állt meg Sly, hiszen azt is bejelentette, hogy az 1981-es Fantom az éjszakában nevű filmjét (eredeti címén Nighthawks) pedig átalakítja egy több epizódos streaming sorozattá. Sajnos többet nem árult el a készülő produkcióiról, egyelőre neki is lakat van a száján.

Ti mit gondoltok, lehet a mostanra kultuszfilmnek számító A pusztító folytatásában elég kraft ahhoz, hogy egy szórakoztató akciómenet kerekedjen ki belőle?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.