Hirdetés

Látványos előzetesen éled újjá Mulan legendája

|

Ilyen lesz a Disney klasszikus animációs filmjének élőszereplős adaptációja.

Hirdetés

Ugyan a Dumbo a várakozásoknál gyengébben teljesített, azonban Az oroszlánkirály és az Aladdin bizonyította, hogy a közönség még mindig nem unta meg a Disney élőszereplős remake-jeit, ezért nyilvánvalóan addig ütik a vasat, amíg forró. Az egyik soron következő adaptáció az 1998-ban bemutatott rajzfilm, a Mulan lesz, amely Niki Caro (A bálnalovas, Kőkemény Minnesota, Menedék) rendezésében elevenedik meg a vásznon. 

Hirdetés

A Mulan első előzetese még csupán ízelítőt adott abból, hogyan fest majd a címszereplő megpróbáltatásokkal és emlékezetes pillanatokkal telített kalandja egy realisztikus változatban, az alábbi kedvcsináló azonban jóval részletesebb betekintést enged nekünk abba, hogy mi vár a rajongókra. Úgy tűnik tehát, hogy a klasszikus dalok ezúttal kimaradnak a képletből, valamint a rajzfilm legnépszerűbb figurája, Mushu sárkány sem lesz jelen a megszokott formájában - helyette egy főnixmadárként lesz látható. Nézzétek meg ti is:  

A Mulan 2020. március 26-án kerül a hazai mozikba. Várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.