Hirdetés

Szavazz: melyik a legjobb Tarantino film?

|

Limitált ideig mozikba kerül a Kutyaszorítóban digitálisan felújított változata, ennek kapcsán szeretnénk megkérdezni titeket, hogy melyik filmet kedvelitek a leginkább azok közül, amiket Quentin Tarantino rendezett.

Hirdetés

Május 10-től újra mozikba kerül Quentin Tarantino 1992-es kultikus filmje, a digitálisan megszépített Kutyaszorítóban, amelyet a Corvin Moziban szinkronosan, a Művész Moziban feliratosan láthattok majd. 

Hirdetés

Tisztában vagyunk vele, hogy sokaknak a Kutyaszorítóban jelenti a rendező legkiválóbb művét, ám az is világos, hogy a mester többi alkotásának is hatalmas rajongótábora van, így megoszlanak róla a vélemények, hogy mit nevezhetünk a magnum opusának. Biztosak vagyunk benne, hogy a Ponyvaregény, a Kill Bill, a Becstelen briganytk, a Django elszabadul vagy éppen az Aljas nyolcas is szép rajongótábort tudhat magáénak, ezért arra kérünk titeket, hogy segítsetek eldönteni az alábbi szavazásban: melyik a legjobb Tarantino film?

Tarantino következő projektje a Volt egyszer egy Hollywood Leonardo DiCaprio, Brad Pitt és Margot Robbie szereplésével, amely a tervek szerint 2019. augusztus 9-én jelenik meg Amerikában. Ezenkívül érdekelt egy Star Trek részben is, de arról egyelőre nem tudni semmi biztosat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.