Hirdetés

Szeptemberben kezdik a Venom film forgatását

|

A Tom Hardy főszereplésével a Marvel egyik antagonistájáról készít filmet a Sony, de sok köze nem lesz a Marvel Filmes Univerzumához.

Hirdetés

A Disney sikere miatt egyre több stúdió lát fantáziát a filmes univerzumokban, még ha az olyan furcsán is hangzik, mint a Universal stúdió Sötét Univerzuma, amiben A múmia tűnt fel először, de sem a kritikusok, sem a nézők nem fogadták igazán jól. 

Hirdetés

A Sony marad a már bevált szuperhősök filmes világánál, és a hálószövő jogainak tulajdonában össze is hozzák a Venom filmet, aminek forgatása az Omea Underground információi szerint szeptemberben el is kezdődik.

Igen furcsa a szituáció, hiszen a Sony saját filmjei nem fognak kapcsolódni a Marvel Filmes Univerzumához, köztük sem a Venom, sem a Sinister Six. A főszereplőt, Eddie Brockot Tom Hardy fogja alakítani, aki a képregényekhez hasonlóan egy nem igazán sikeresen New York-i újságíróként fog feltűnni, akinek nagy hatalom hullik az ölébe, csak sajnos neki nem mondta egy bölcs nagybácsi, hogy a nagy erő nagy felelősséggel jár.

De kíváncsiak vagytok, hogy sikerül majd a Venom film?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.