Hirdetés

A Thor: Ragnarök rendezője Star Wars-filmet készíthet?

|

A Mandaloriannál már bizonyította az új-zélandi rendező, hogy képes frissességet vinni a Star Wars világába, így akár egy teljes filmre is rátelepülhet a stílusa.

Hirdetés

A nálunk jövőhéten bemutatásra kerülő Jojo nyuszival már az Oscar-gálára készülhet Taika Waititi, de ha a friss pletykák igaznak bizonyulnak, akkor a rendező gondolatai egyúttal egy Star Wars film körül is foroghatnak. Waititinek tavaly már volt szerencséje csatlakozni a Lucasfilm kötelékébe, hiszen amellett, hogy a Mandalorian sorozatban ő keltette életre az IG-11 nevet viselő fejvadász-droidot, ennek tetejében még az évad fináléjának dirigálását is elvállalta. A potenciálisan előtte álló Star Wars filmes melóról egyelőre semmi konkrétat nem lehet tudni, de sokan már most összefüggésbe hozták ezt a pletykát a Kevin Feige-féle Star Wars mozival.

Hirdetés

Ha netán lemaradtatok volna a hírről, a Marvel Studios-t vezető Feige kiszemelt magának egy projektet a messzi-messzi galaxisban, amit producerként szeretne tető alá hozni. Ezidáig sem írókról sem pedig rendezőkről nem esett szó ennek a filmnek a kapcsán, de nem nehéz Waititit hozzákötni mindehhez, tekintve a két kreatív közös múltját. A rendező sikeresen frissítette fel Thor karakterét a Ragnarökben, amit a Marvel meg is hálált neki a folytatás lehetőségével. Nem légből kapott dolog tehát azt feltételezni, hogy Kevin Feige szívesen dolgozna együtt Waititivel a Marvel univerzumon kívül is.

Mindez szép és jó, csakhogy a The Hollywood Reportertől származó pletyka felröppenése óta Waititi hangot adott annak, hogy ezek csupán híresztelések, mikor megosztotta a Fleetwood Mac "Rumors" (Pletykák) című albumát Twitteren. Hogy mi az igazság, azt a hivatalos bejelentésig csak találgatni tudjuk, mindenesetre érdeklődve várjuk, hogy mely alkotók szőhetik tovább a Star Wars történetét. A Lucasfilm pár évig szünetelteti a filmek gyártását és helyette inkább a sorozatokra fókuszál a The Mandalorian készülő 2. évadával, valamint az Obi-Wan sorozattal. Miután a Trónok harca sorozatos adaptációjának alkotói kiszálltak a saját Star Wars projektjük mögül, csupán Rian Johnson tervezett trilógiája maradt talpon, ami egyre rozogább lábakon áll. Jelenleg egyedül Kevin Feige mozija tűnik biztos pontnak és az a legégetőbb kérdés, hogy a galaxis mely időszakába szeretne minket elkalauzolni az MFU atyja.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.