Hirdetés

Hazánkban forgatják a következő Terminátor filmet

|

A Szárnyas fejvadász 2049, a Robin Hood: Origins és a Vörös veréb után újabb nagyszabású produkció stábja készül Magyarországra utazni, ugyanis nálunk forog majd a Terminátor 6.

Hirdetés

Magyarország filmügyi kormánybiztosa, Andy Vajna már szeptemberben arról beszélt, hogy nagyon örülne neki, ha sikerülne megegyezni a Paramount Picturesszel és hazánkban forgatnák a következő, James Cameron produceri felügyelete alatt készülő Terminátor filmet, most pedig már arról szólnak a hírek, hogy siker övezte a törekvéseit. 

Hirdetés

A My Entertainment World oldalán megjelent információkból ugyanis kiderül, hogy a Terminátor 6, avagy ahogy ők hivatkoznak rá, az "Név nélküli Terminator Projekt" forgatása jövő márciusban veszi kezdetét, Magyarországban és Spanyolországban zajlanak majd a munkálatok. A rendező Tim Miller (Deadpool) lesz, aki Cameron, David S. Goyer (A sötét lovag-trilógia, Az acélember), Justin Rhodes (Fekete-fehér, igen, nem) és Josh Friedman (Terminátor - Sarah Connor krónikái) közös forgatókönyvéből dolgozhat.

Az Arnold Schwarzeneggerrel és Linda Hamiltonnal készülő új film egyúttal egy új trilógia első része is lesz - állítólag figyelmen kívül hagyva a Terminátor 2 - Az ítélet napja utáni részek eseményeit - és a tervek szerint 2019. július 26-án mutatják be. Tehát aki Harrison Fordot és Bruce Willist sikeresen levadászta egy autogramért korábban, az jövőre jó eséllyel és kellő kitartással Arnold Schwarzeneggerrel is összefuthat Budapesten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.