Hirdetés

Az Örökkévalók lesz a Marvel eddigi legscifisebb alkotása

|

Nagy kalandnak ígérkezik a film.

Hirdetés

Már egy ideje zajlik az idén érkező Örökkévalók munkálatai, mely az MFU kozmikus világát hivatott tovább bővíteni. Az ambiciózus projektról azóta kiderült, hogy a története a Bosszúállók: Végjáték eseményei után fog játszódni, amikor is az évezredek óta a Földön titokban élő kozmikus hősöknek fel kell fedniük magukat, mert az ősi ellenségüknek számító Deviánsok veszélyeztetik az emberiséget. Most pedig az egyik főszereplőt alakító Kumail Nanjiani mesélt a filmről.

Hirdetés

A komikusként is ismert színész a Kingo Sunen nevű Örökkévalót kelti majd életre, aki az EW-nek adott interjújában árulta el, hogy a Marvel Moziverzum egyik, ha nem a legambiciózusabb filmjére számíthatnak a rajongók novemberben:

A film hatalmas lesz. De tényleg, hihetetlenül nagyszabású. És emellett egy ízig-vérig science-fiction sztori is egyben. Pontosabban egy szuperhőstörténet, ami egy bizonyos értelemben a legscifisebb Marvel-film az összes eddigi Marvel-film közül, és egyben a legnagyszabásúbb is közülük. A története évezredeket ölel majd fel, szóval tényleg nem hasonlítható semelyik másik korábbi szuperhősfilmhez.

Ehhez pedig nem akármilyen színészgárdát sikerült megnyernie Kevin Feige-nek és a filmet rendező Chloé Zhaotnak, hiszen Nanjiani mellett az Örökkévalók csapatát erősíti Richard Madden (Ikaris), Salma Hayek (Ajak), Gemma Chan (Sersi), Don Lee (Gilgamesh), Barry Keoghan (Druig), Lauren Ridloff (Makkari), Lia McHugh (Sprite), Brian Tyree Henry (Phastos), valamint Angelina Jolie (Thena), míg Kit Harington a rosszfiú Fekete Lovagként teszi tiszteletét a november 5-én érkező filmben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.