Hirdetés

Hamarosan forgathatják A feláldozhatók 4-et

|

A feláldozhatók franchise egyik sztárja beszédes volt a negyedik résszel kapcsolatban.

Hirdetés

Miután Sylvester Stallone az Avi Lerner producerrel való nézeteltérései miatt dobbantott a The Expendables - A feláldozhatók széria folytatásából és utána Arnold Schwarzenegger is követte őt, azt hittük, hogy be is fellegzett a negyedik felvonásnak, azonban úgy tűnik, hogy valami megváltozott, mivel Sly Instagramon belelendült a Feláldozhatókkal kapcsolatos posztok gyártásába. Legutóbb például egy olyan képet osztott meg, amin a forgatókönyvön dolgozik. Ez pedig beszédes. 

Hirdetés

Persze arra még mindig nincs garancia, hogy Stallone fel fog bukkanni A feláldozhatók 4-ben (bár az egész csapatot összetartó Barney Ross nélkül elkészíteni egy részt felérne egy tökön rúgással), az viszont biztos, hogy a film el fog készülni. A franchise egyik oszlopos tagja, Randy Couture ugyanis egy friss interjúban azt nyilatkozta, hogy már nagyon izgatott a negyedik epizód miatt, amelyet augusztusban kezdhetnek el forgatni, mivel várhatóan visszatérnek majd Bulgáriába, azt a helyet pedig imádja: rengeteg időt töltött el Szófiában és Várnában, odáig van az ottani emberekért és a helyi ételekért is. 

Stallone jelenleg a Creed II-t forgatja, de azt augusztusig bizonyára befejezi, így elvileg semmi sem állhat a folytatás útjába. Ezzel kapcsolatban korábban megszavaztattuk veletek, hogy milyen akciósztárokat látnátok szívesen A feláldozhatók 4-ben, a legtöbb voksot pedig egyértelműen Steven Seagal kapta, őt pedig Dwayne Johnson, Jackie Chan, Nicolas Cage és Liam Neeson követte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.