Hirdetés

Pokolra szállnak A feláldozhatók egy új képregényben

|

Mármint tényleg, szó szerint a pokolba.

Hirdetés

Pontos információink továbbra sincsenek a korábban már beígért A feláldozhatók 4. részéről, mely eredetileg úgy tűnt, hogy tavaly forog, ám az új Rambo-film miatt a munkálatok határozatlan időre eltolódtak. A rajongóknak azonban addig sem kell nélkülözniük kedvenceiket, ugyanis képregény formájában újabb kőkemény kalandban vesznek részt. 

Hirdetés

A The Expendables Go to Hell címet viselő képregény története szerint hőseink (Barney Ross - Slyvester Stallone, Lee Christmas - Jason Statham, Yin Yang - Jet Li, Toll Road - Randy Couture és Gunnar - Dolph Lundgren) miután meghalnak a pokolba kerülnek, ahol természetesen hatalmas káosz uralkodik, ezért elhatározzák, hogy rendet tesznek. A Stallone és Chuck Dixon által írt és Graham Nolan által rajzolt sztoriban Rossék történelmünk legnagyobb gonoszaival, úgy mint Hitlerrel, Szaddám Huszeinnel, Oszama bin Ladennel és Sztálinnal veszik fel a harcot.

A fő sztori ötven oldalt tesz majd ki, emellett pedig lesz három további történetszál is: az egyik Toolra (Mickey Rourke), a másik Christmasre (Statham), a harmadik pedig Gunnarra (Lundgren) fókuszál majd. A The Expendables Go to Hell képregény a tervek szerint 2020 májusában jelenik meg, melynek IndieGoGo oldala is van, ahol bárki támogathatja a projektet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.